ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Κυριάκος Ταταρίδης: H κοινωνία μας αποχαιρετά…..


Είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο δύο απώλειες δύο συμπολιτών μας διαφορετικών γενεών μεταξύ τους που η κοινωνία των Γρεβενών δυστυχώς, λόγω των ειδικών συνθηκών του Κορονοϊού , δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει.

Ο πρώτος, ο Ιωάννης Λάιος, εμβληματικός εκπρόσωπος μιας εποχής του Μεταπολέμου στο εμπορικό κομμάτι της πόλης μας, μια σεβαστή και αξιοπρεπής παρουσία στην τοπική μας κοινωνία, ιδιαίτερα αγαπητός και πράος στις δημόσιες σχέσεις του, έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών, έχοντας αφήσει στην μνήμη μας τον Γρεβενιώτη ευπατρίδη που δεν εγκατέλειψε την πόλη μας και που έδινε διαρκώς το παρόν του στα κοινωνικά μας δρώμενα.


Ο Γιάννης ήταν από αυτούς που ονομάζω «ταυτότητα» της πόλης και του τόπου μας που ένας ένας «αποχωρούν», αφήνοντας φωτεινή γραμμή πίσω τους στην κοινωνική τους διαδρομή.

Ο δεύτερος, ο Γιάννης Δαδαλής, έφυγε δυστυχώς πρόωρα στα 51 του από κοντά μας, αφήνοντας πολύ πόνο στους δικούς του ανθρώπους και θλίψη στην κοινωνία μας που τον γνώριζε τόσο από την επαγγελματική του παρουσία στην Τράπεζα ΑLPHA , όσο και από την κοινωνική του παρουσία ως ένα ευγενέστατο, καλόκαρδο και γελαστό άτομο.

Η τοπική μας κοινωνία αποχαιρετά τους δύο αυτούς συμπολίτες μας και εύχεται ολόψυχα στους οικείους τους, ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο της απώλειάς του.


Μετά τιμής,

Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Ν. Γρεβενών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου