Αν και είναι αλήθεια ότι είναι θρεπτικά, δεν είναι όμως τα μόνα…
Τα καρύδια είναι θρεπτικά και γεμάτα με:
ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα
μαγγάνιο
χαλκό
ψευδάργυρο
φώσφορο
μαγνήσιο
σίδερο
θειαμίνη
φολικό οξύ
βιταμίνη Β6
Πώς τα καρύδια προστατεύουν την καρδιά σας
Σε μια μελέτη του 2014, ο Δρ Penny Kris Eterton εξηγεί ότι είναι δυνατό να μειώσουν τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων κατά 30% μόνο με την κατανάλωση μιας χούφτας καρύδια ή καρυδέλαιο για τέσσερις ημέρες την εβδομάδα.
Η αύξηση της δόσης έως 5 φορές την εβδομάδα ή και περισσότερο μειώνει τον κίνδυνο κατά 40%.
Η μελέτη διαπίστωσε επίσης σημαντική βελτίωση στα επίπεδα της χοληστερόλης και την ευελιξία των αιμοφόρων αγγείων, η οποία βοηθά την ομαλή ροή του αίματος, μόλις τέσσερις ώρες μετά την κατανάλωση είτε είναι αποφλοιωμένοι ξηροί καρποί, είτε καρυδέλαιο.
Η έρευνα δείχνει ότι η τακτική κατανάλωση προστατεύει από καρδιαγγειακά νοσήματα μακροπρόθεσμα.
Οι ερευνητές έδωσαν σε 15 συμμετέχοντες με υψηλά επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, 2 χούφτες καρύδια με κέλυφος (85 g) ή 3 κουταλιές της σούπας καρυδέλαιο(51g)
Σημείωση: 1 χούφτα = 7 πλήρη καρύδια
Εξέτασαν τις απαντήσεις τους μετά από 30 λεπτά, 1 ώρα, 2 ώρες, 4 ώρες και 6 ώρες.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι από την πρώτη κιόλας κατανάλωση καρυδέλαιου ή αποφλοιωμένων καρυδιών βελτιώθηκε η υγεία των αιμοφόρων αγγείων μετά από τέσσερις ώρες.
2 χούφτες ΜΟΝΟ Καρύδια μπορείτε να παρέχετε στον εαυτό σας μία σχεδόν άμεση προστασία από τις καρδιακές παθήσεις.
Μήπως λοιπόν να ξεκινήσετε να καταναλώνετε καρύδια πιο συχνά;
koolnews.gr
Τα καρύδια είναι θρεπτικά και γεμάτα με:
ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα
μαγγάνιο
χαλκό
ψευδάργυρο
φώσφορο
μαγνήσιο
σίδερο
θειαμίνη
φολικό οξύ
βιταμίνη Β6
Πώς τα καρύδια προστατεύουν την καρδιά σας
Σε μια μελέτη του 2014, ο Δρ Penny Kris Eterton εξηγεί ότι είναι δυνατό να μειώσουν τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων κατά 30% μόνο με την κατανάλωση μιας χούφτας καρύδια ή καρυδέλαιο για τέσσερις ημέρες την εβδομάδα.
Η αύξηση της δόσης έως 5 φορές την εβδομάδα ή και περισσότερο μειώνει τον κίνδυνο κατά 40%.
Η μελέτη διαπίστωσε επίσης σημαντική βελτίωση στα επίπεδα της χοληστερόλης και την ευελιξία των αιμοφόρων αγγείων, η οποία βοηθά την ομαλή ροή του αίματος, μόλις τέσσερις ώρες μετά την κατανάλωση είτε είναι αποφλοιωμένοι ξηροί καρποί, είτε καρυδέλαιο.
Η έρευνα δείχνει ότι η τακτική κατανάλωση προστατεύει από καρδιαγγειακά νοσήματα μακροπρόθεσμα.
Οι ερευνητές έδωσαν σε 15 συμμετέχοντες με υψηλά επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, 2 χούφτες καρύδια με κέλυφος (85 g) ή 3 κουταλιές της σούπας καρυδέλαιο(51g)
Σημείωση: 1 χούφτα = 7 πλήρη καρύδια
Εξέτασαν τις απαντήσεις τους μετά από 30 λεπτά, 1 ώρα, 2 ώρες, 4 ώρες και 6 ώρες.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι από την πρώτη κιόλας κατανάλωση καρυδέλαιου ή αποφλοιωμένων καρυδιών βελτιώθηκε η υγεία των αιμοφόρων αγγείων μετά από τέσσερις ώρες.
2 χούφτες ΜΟΝΟ Καρύδια μπορείτε να παρέχετε στον εαυτό σας μία σχεδόν άμεση προστασία από τις καρδιακές παθήσεις.
Μήπως λοιπόν να ξεκινήσετε να καταναλώνετε καρύδια πιο συχνά;
koolnews.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου