ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Κιμ Καρντάσιαν: Το χριστουγεννιάτικο φόρεμα που θύμισε Χαλκ και Χελωνονιντζάκια- Είχε κορσέ με ενσωματωμένους κοιλιακούς

 
Η Κιμ Καρντάσιαν, ακόμα και εν μέσω πανδημίας δεν θα επέλεγε να εμφανιστεί στο χριστουγεννιάτικο πάρτι με πιτζάμες. Για το φετινό της ντύσιμο επέλεξε ένα αβάν-γκαρντ φόρεμα του οίκου Schiaparelli το οποίο θύμισε όμως σε πολλούς τον γνωστό ήρωα της Μάρβελ, Χαλκ αλλά και τα Χελωνονιντζάκια.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε χτες στο Instagram και το Twitter η Κιμ Καρντάσιαν πόζαρε πριν και κατά τη διάρκεια του πάρτι στο σπίτι της αδερφή της, Κόρτνεϊ.

Στο κλίμα των γιορτών (Χριστούγεννα ή Halloween, δεν έχει σημασία) η σταρ ήταν ντυμένη στα πράσινα.

Το φόρεμα της αποτελούνταν από μια ανοιχτοπράσινη μεταξωτή φούστα που τυλιγόταν χαμηλά στη μέση και έναν πιο σκούρο πράσινο μεταλλικό κορσέ με ενσωματωμένους ψεύτικους κοιλιακούς.

Το εντυπωσιακό σύνολο ολοκλήρωναν δύο μεγάλα σκουλαρίκια σε σχήμα μελιτζάνας με δύο πράσινα, διαμαντένια φίδια στη θέση του κοτσανιού και διάφανες γόβες.

«Πολλά ευχαριστώ στον @danielroseberry και τον οίκο @schiaparelli για το υπέροχο φόρεμα που με έκανε να αισθανθώ εορταστικά φέτος, παρόλο που τα πάρτι ακυρώθηκαν» έγραψε η ίδια στο Twitter.

Τα σχόλια των υπόλοιπων χρηστών ήταν πολλά αλλά το βασικό ερώτημα ήταν αν το φόρεμα θύμιζε περισσότερο τον Χαλκ ή Χελωνονιντζάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου