ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Αυτή είναι η πιο εύκολη συνταγή ομορφιάς για να φροντίσεις τα χέρια σου...




Από τον Μάρτιο που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού, τα χέρια μας ταλαιπωρούνται πάρα πολύ... Εκτός από το τακτικό πλύσιμο με σαπούνι, που επιβάλλεται για την προστασία από τον νέο ιό, απολυμαίνουμε και ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα χέρια μας με αντισηπτικό. Όλη αυτή η διαδικασία, λοιπόν, χειροτερεύει την υφή της επιδερμίδας των χεριών μας.

Τα κάνει άγρια, ξηρά και ταλαιπωρημένα. Πολλές φορές, μάλιστα, μας πονούν κιόλας. Το έχεις νιώσει αυτό; Αν ναι, τότε καταλαβαίνεις ακριβώς τι εννοώ. Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση, όμως, έρχεται να προστεθεί και ο χειμώνας με τις χαμηλές θερμοκρασίες του. Βλέπεις, όταν το θερμόμετρο πέφτει χαμηλά, τα χέρια μας υποφέρουν ακόμα περισσότερο.


Γι’ αυτό, ακριβώς, χρειάζονται βαθιά ενυδάτωση και περιποίηση. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από μια σπιτική συνταγή ομορφιάς. Από μια μάσκα χεριών, την οποία θα φτιάξεις μόνη σου σε χρόνο dt και θα μεταμορφώσεις κυριολεκτικά την επιδερμίδα των χεριών σου.

Θα χρειαστείς:

1 κουταλιά γιαούρτι

1 κουταλιά μέλι

3-4 σταγόνες χυμό λεμονιού

Ανακάτεψε σε ένα μπολ όλα τα υλικά, άπλωσε το μείγμα σε καθαρά χέρια και άσε το να δράσει για δεκαπέντε λεπτά. Μετά μπορείς να τα ξεπλύνεις με χλιαρό νερό και… θα έχεις τα πιο απαλά χέρια που είχες ποτέ. Για ακόμη πιο εντατική ενυδάτωση, αμέσως μόλις στεγνώσουν τα χέρια σου, άπλωσε ενυδατική κρέμα!



newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου