ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

3ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών: Ευχαριστήρια επιστολή στην επιχείρηση «Οικόκηπος - Γιάτσιος Ιωάννης & ΣΙΑ»


Αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω δημόσια τις θερμές μου ευχαριστίες προς τους υπεύθυνους της επιχείρησης «Οικόκηπος - Γιάτσιος Ιωάννης & ΣΙΑ», για την πρωτοβουλία που πήραν να προμηθεύσουν τους μαθητές του σχολείου μας με ατομικές συσκευασίες αντισηπτικού, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της ατομικής προστασίας τους.
Είναι βέβαιο πως η συγκεκριμένη προσφορά, θα συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την εξασφάλιση των κατάλληλων υγειονομικών συνθηκών στο χώρο του σχολείου, με στόχο την παροχή ενός υγειονομικά ασφαλούς περιβάλλοντος μάθησης για τους μαθητές και θα πρέπει να αποτελέσει ένα παράδειγμα προς μίμηση.

Θεωρώ ότι τέτοιες πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αξίες που καταξιώνουν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

Ως εκ τούτου, θα ήθελα να σας εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου, για την πολύτιμη αρωγή της επιχείρησης σας στην προσπάθεια για την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών υγιεινής για τους μαθητές μας και ολόψυχα να σας ευχηθώ υγεία και ευημερία σε εσάς και τις οικογένειές σας.


Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του Σχολείου
Θεόφιλος Κατσιανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου