ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ανοικτή για 60 αθλητές η Βασιλίτσα ..

Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών άνοιξε τις πόρτες του κατ' εξαίρεση πριν από μια εβδομάδα, προκειμένου να φιλοξενήσει την προετοιμασία των αθλητών της προ-ολυμπιακής ομάδας χειμερινών αθλημάτων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022 στο Πεκίνο.

Η ειδική άδεια δόθηκε με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έπειτα από αίτημα της ΕΟΧΑ και ενέργειες της διοίκησης του Χ/Κ.

«Εδώ βρίσκονται 60 αθλητές, 13 προπονητές και 2 συνοδοί της προ-ολυμπιακής ομάδας, καθώς και 2 αθλητές και 3 συνοδοί της παραολυμπιακής ομάδας. Έρχονται τμηματικά, ανά 30 και προπονούνται σε προκαθορισμένες ώρες, όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες. Υπάρχει συγκεκριμένη λίστα με τα ονοματεπώνυμά τους, για τους οποίους έχουν εκδοθεί και βεβαιώσεις μετακίνησης. Κάθε δύο ημέρες υποβάλλονται σε τεστ Covid», είπε στο Euro2day.gr ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Δημήτρης Καραγιάννης (φωτ. κάτω).

Η εγκατάσταση έχει αποδεκτή χιονόστρωση, έπειτα και από τη νέα χιονόπτωση των τελευταίων ημερών και υπάρχουν δύο έτοιμες πίστες για την προπόνηση των αθλητών. 


1 σχόλιο:

  1. Το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας δεν λειτουργεί και οι παραπάνω αθλητές προπονούνται στα χιονοδρομικά κέντρα της Βουλγαρίας.Εδω και μέρες στο Χ/Κ δεν υπάρχει κανένας αθλητής παρόλο που έχει πάρει έγκριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

    Υ.γ. Αετε μια φωτογραφία με τους αθλητές να προπονούνται δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή