ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Κουφοντίνας : Εκτάκτως στο νοσοκομείο Λαμίας..


Στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας εισήχθη, το απόγευμα του Σαββάτου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο καταδικασμένος σε ισόβια για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», Δημήτρης Κουφοντίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lamiareport.gr, ο Κουφοντίνας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο από τις Φυλακές Δομοκού, καθώς είχε ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου, χαρακτηρίζοντάς την ως πράξη «προσωπικής συνέπειας και ατομικής αξιοπρέπειας»

Κατά πληροφορίες του in.gr, η υγεία του Κουφοντίνα έχει επιδεινωθεί εξαιτίας της απεργίας πείνας.

Μάλιστα, φαίνεται ότι αξιολογήθηκε η διακομιδή του στο γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ωστόσο υπήρξε εισαγγελική εντολή, επειδή ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε παροχή βοήθειας μέχρι να εισακουστεί το αίτημά του για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.


Αρνήθηκε κάθε βοήθεια

Ωστόσο στο Νοσοκομείο αρνήθηκε κάθε βοήθεια και φυσικά πέρασμα ορού και μετά από διαβουλεύσεις που κράτησαν αρκετή ώρα με τις Εισαγγελικές και τις Αστυνομικές αρχές, αναγκάστηκαν να τον ξαναβάλουν σε ασθενοφόρο για να επιστρέψει στις Φυλακές.

Στο μικρό διάστημα που ο Κουφοντίνας έμεινε στο χώρο του Νοσοκομείου, αυτό «πλημμύρισε» από αστυνομικούς, ενώ και η διακομιδή του έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα για ευνόητους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου