ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Επίδομα θέρμανσης και σε όσους δικαιούχους είχαν αγοράσει καυσόξυλα από το καλοκαίρι




Μετά από πρωτοβουλία του Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, επίδομα θέρμανσης και σε όσους δικαιούχους είχαν αγοράσει καυσόξυλα από το... καλοκαίρι, δίνει το υπουργείο Οικονομικών. Επιπλέον το υπουργείο ανακοίνωσε και γραμμή υποστήριξης φορολογουμένων για να διορθώσουν τα λάθη στους Ταχυδρομικούς Κώδικές που είχαν ανακοινωθεί, για τον υπολογισμό του επιδόματος ανά περιοχή.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε υπουργείο Οικονομικών:

1. Στις περιπτώσεις οικισμών που οι κάτοικοί τους δεν βρίσκουν τον οικισμό τους ή έχουν πρόβλημα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα στον σχετικό κατάλογο, μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της ΑΑΔΕ στο τηλ. 213162100, ώστε να γίνεται άμεσα η σχετική διόρθωση. Ήδη έχουν γίνει επικαιροποιήσεις των καταλόγων, μετά από σχετική επικοινωνία των ενδιαφερόμενων.

2. Για πρώτη φορά φέτος επιδοτούνται, σε μικρούς οικισμούς με υψηλές θερμαντικές ανάγκες, όσοι καταναλώνουν καυσόξυλα για θέρμανση. Έτσι, αποφασίστηκε ότι διευρύνεται ο χρόνος στο πλαίσιο του οποίου μπορούν να γίνουν αποδεκτά τα σχετικά τιμολόγια, ώστε να προσμετρώνται όσα έχουν εκδοθεί από την 1η Ιουνίου 2020. Όσοι ήδη έχουν προχωρήσει στην αγορά καυσόξυλων από την 1η Ιουνίου του 2020, μπορούν να καταθέσουν τα σχετικά τιμολόγια στην πλατφόρμα, η οποία είναι ενεργή.

Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το επίδομα θέρμανσης, με βάση τα σημερινά δεδομένα, λήγει τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου