ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα τη διαχείριση χρόνου από το Φροντιστήριο Μ.Ε. “Πράξη + Θεωρία” (εικόνες)

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 18.00 μ.μ. το Φροντιστήριο Μ.Ε. “Πράξη + Θεωρία” πραγματοποίησε το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα τη διαχείριση χρόνου, σε συνεργασία με την κορυφαία ομάδα της “Labora, Σύμβουλοι Εκπαίδευσης” και ομιλητή τον Κων/νο Κότιο, συνεργάτη του φροντιστηρίου.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τους μαθητές μας ώστε να αξιοποιούν δημιουργικά τον χρόνο τους, όσον αφορά το χρόνο μελέτης αλλά και τον ελεύθερο χρόνο που είναι εξίσου σημαντικός για τη σωστή πνευματική και ψυχολογική ανάπτυξη του παιδιού .

Ο κ. Κότιος παρουσίασε βιωματικά έξυπνους τρόπους για τη σωστή διαχείριση του χρόνου, ώστε τα αποτελέσματα της μελέτης να είναι αποδοτικότερα, αλλά και ο ελεύθερος χρόνος να είναι πιο ποιοτικός ακόμα και στην καραντίνα. Η Δ/νση και οι καθηγητές του Φροντιστηρίου ευχαριστούν πρώτιστα τον Κων/νο Κότιο για την εξαιρετική και ωφέλιμη παρουσίαση που για άλλη μια φορά καθήλωσε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και φυσικά τους μαθητές και τους γονείς τους που τόσα χρόνια στηρίζουν τις δράσεις του φροντιστηρίου μας. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλευρό των παιδιών και ότι θα στηρίζουμε πάντα στην επίτευξη των στόχων τους, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες όπως οι σημερινές.
“Πράξη + Θεωρία”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου