ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Οι cozy μέρες της Ελένης στο σπίτι εν μέσω αυστηρού lockdown!




Η Ελένη Μενεγάκη ίσως να διανύει την πιο ...ξέγνοιαστη περίοδο της ζωής της μιας και κάνει αυτό που ήθελε πάντα. Να είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.



Λίγο οι ριζικές αποφάσεις που πήρε πριν από μήνες να εγκαταλείψει την τηλεόραση, λίγο ο κορονοϊός που μας έκλεισε όλους σπίτια μας, λίγο η ανάγκη της ίδιας να χαρεί το μικρό της παλάτι στα Μελίσσια, όλα τέλος πάντων συνετέλεσαν στο να διανύει η όμορφη παρουσιάστρια μία από τις πιο χαλαρές και ήρεμες περιόδους της ζωής της την οποία φυσικά και απολαμβάνει.



Είναι πλέον αφοσιωμένη στα τέσσερα παιδιά της και κυρίως στα μικρότερα που την έχουν ανάγκη, φροντίζει ιδιαίτερα τον εαυτό της, απολαμβάνει τις χειμωνιάτικες λιακάδες στον όμορφο κήπο της, μαγειρεύει λαχταριστές συνταγές...

Δεν θέλει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή η Ελένη Μενεγάκη η οποία μάλιστα προδίδει την προσωπική της ευτυχία συχνά μέσα από το instagram.

Ανεβάζει φωτογραφίες της μέσα από το σπίτι της στα Μελίσσια και μάλιστα σήμερα έκανε το ίδιο, ποζάροντας με φόντο τον καταπράσινο κήπο της.

Ντυμένη στην... πέννα και με περιποιημένα μαλλιά και μακιγιάζ, η Ελένη ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών της σχολιάζοντας στη λεζάντα: "Cozy days at home" ή "Ζεστές μέρες στο σπίτι" αν προτιμάτε.

gossip-tv.gr











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου