ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Χαρδαλιάς : Παράταση του lockdown κατά μία εβδομάδα


Την παράταση του σκληρού lockdown κατά μια εβδομάδα, μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. 
Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας, ο κ. Χαρδαλιάς επεσήμανε πως η χώρα συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη, σημειώνοντας πως «μέχρι να εμβολιαστεί σημαντικό μέρος των πολιτών, θα προχωράμε με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το lockdown έχει συμβάλλει στον περιορισμό της διασποράς και αυτό αποτυπώνεται στα επιδημιολογικά στοιχεία.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις εισηγήσεις της επιτροπής των ειδικών για την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, παρατείνεται το σκληρό lockdown κατά μια εβδομάδα, με τα νηπιαγωγεία, τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα δημοτικά σχολεία να είναι τα μόνα που ανοίγουν από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά, από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και για μία εβδομάδα έως τις 06:00 στις 18 Ιανουαρίου παραμένουν τα μέτρα απαγόρευσης για το λιανεμπόριο, τη λειτουργία των εκκλησιών, ενώ συνεχίζει και η υποχρέωση για τηλεργασία σε ποσοστό 50% των εργαζομένων. Έτσι, δεν θα επιτρέπεται το click away, δεν θα ανοίξουν τα κομμωτήρια, τα βιβλιοπωλεία και κλειστές θα είναι οι εκκλησίες και όλοι οι χώροι λατρείας, όπως ισχύει σήμερα.

Τι ισχύει από τις 11 – 18 Ιανουαρίου δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου