ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Από το «My style rocks»...στις «8 Λέξεις»




Ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο «My style rocks», καταφέρνοντας να... φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μόδας. Ο λόγος για τον Σπύρο Νικολαΐδη, ο οποίος είναι έτοιμος για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο έδωσε τα χέρια με τον Ανδρέα Γεωργίου και πρόκειται σύντομα να ενταχθεί στο καστ της σειράς «8 Λέξεις». Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.



«8 Λέξεις λοιπόν… ένα νέο ταξίδι για μένα μόλις ξεκίνησε! Είμαι τόσο συγκινημένος που ειλικρινά δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι!! Τα μεγαλύτερα κατορθώματα ήταν κάποτε όνειρα. Και για μένα αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μου από μικρό παιδί.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη σας και ιδιαίτερα τους @georgiou82 , @koulisnikolaou και Βάνα Δημητρίου για την ευκαιρία αυτή αλλά και που από τη πρώτη στιγμή με όλη την @make_it_productions με αγκάλιασαν με το τρόπο τους και με έκαναν να νιώσω μέρος της οικογένειας τους❤😢», έγραψε ο Σπύρος Νικολαϊδης στην λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία απεικονίζεται με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον παραγωγό της σειράς Κούλη Νικολάου.






tvnea.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου