ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Στέλεχος της AstraZeneca απαντά στις επικρίσεις για το εμβόλιό της


Το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κοροναϊού προστατεύει σε ποσοστό σχεδόν 100% από τη σοβαρή εξέλιξη της Covid-19, τόνισε ο αντιπρόεδρος του γερμανικού παραρτήματος της βρετανοσουηδικής εταιρίας Κλάους Χίντερντινγκ, αντικρούοντας τους ισχυρισμούς που θέλουν το συγκεκριμένο εμβόλιο να έχει χαμηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας.

Η σύγχυση

Το εμβόλιο προστατεύει σχεδόν στο 100% από την σοβαρή εξέλιξη της νόσου. Αυτό έχει αποδειχθεί πολύ ξεκάθαρα στις κλινικές μελέτες, δήλωσε ο κ. Χίντερντινγκ μιλώντας στο Ραδιόφωνο Βερολίνου-Βρανδεμβούργου rbb.

Διευκρίνισε, επίσης, ότι προκαλείται σύγχυση από την αναφορά πως η αποτελεσματικότητά του σε ό,τι αφορά στην προστασία από πιθανή μόλυνση φθάνει στο 70%, ενώ εκείνη των εμβολίων των εταιριών BioNTech/Pfizer και Moderna υπερβαίνει το 90%.

«Αυτό που προκαλεί σύγχυση είναι η διαφορά μεταξύ προστασίας από το να κολλήσει κανείς τη λοίμωξη και προστασίας από την ενδεχόμενη σοβαρή εξέλιξη της ασθένειας», σημείωσε το στέλεχος της AstraZeneca Γερμανίας.
«Το χειρότερο…»

Και κατέληξε, λέγοντας πως «το σημαντικότερο είναι ότι οποιοδήποτε εμβόλιο προστατεύει περισσότερο από τον μη-εμβολιασμό» και «το χειρότερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να μην εμβολιαστεί καθόλου».

 ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου