ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Bitcoin: Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

"Ράλι" ανόδου για το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο. 
 Σε επίπεδο-ρεκόρ ανέβηκε το bitcoin στη διαπραγμάτευσή του στην Ασία, παρατείνοντας το δίμηνο ράλι που οδήγησε χθες την κεφαλαιοποίησή του σε πάνω από το 1 τρις δολάρια.
Το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο έφθασε στο επίπεδο ρεκόρ των 56.620 δολαρίων, καταγράφοντας κέρδη 18% σε εβδομαδιαία βάση. Από την αρχή του έτους η τιμή του έχει αυξηθεί πάνω από 92%. 

Τα κέρδη του bitcoin τροφοδοτούνται από τις ενδείξεις ότι κερδίζει την αποδοχή μεγάλων επενδυτών και εταιριών, όπως η Tesla, η Mastercard και η BNY Mellon. 

 Το ether, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα βάσει κεφαλαιοποίησης και ημερήσιου όγκου συναλλαγών, ανήλθε επίσης στο επίπεδο ρεκόρ των 2.040,62 δολαρίων, καταγράφοντας κέρδη περίπου 12% σε εβδομαδιαία βάση.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχετική δημοσίευση του Binance, η αξία του Bitcoin αυξήθηκε κατά 6,3% και, μάλιστα, κατά το CoinMarketCap, η τμή του κρυπτονομίσματος σημείωσε άνοδο κατά 16% την τελευταία εβδομάδα και, μάλιστα, κατά 6% σε 24 ώρες.

Υπενθυμίζεται πως η αξία του πιο δημοφιλούς κρυπτονομίσματος έχει σημειώσει ρεκόρ αφού η εταιρεία Tesla του Έλον Μασκ ανακοίνωσε την επένδυσή της ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε εικονικό νόμισμα.

Έτσι, στις 16 Φεβρουαρίου, η τιμή του Bitcoin υπερέβη τα 50.000 δολάρια (41.636 ευρώ).

Άνοδος από τον Δεκέμβριο

Η τιμή του Bitcoin αυξάνεται σταθερά από το δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου και μετά, όταν το κρυπτονόμισμα για πρώτη φορά, από το 2017, ξεπέρασε το φράγμα των 20.042 δολαρίων (16.470 ευρώ).

Έκτοτε, η αξία του εν λόγω κρυπτονομίσματος υπερδιπλασιάστηκε μέσα σε δύο μήνες.

ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου