ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Συνάντηση του Βουλευτή Νομού Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέα Πάτση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιο Λιβανό


Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιο Λιβανό πραγματοποίησε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Ανδρέας Πάτσης

Τη συζήτηση μονοπώλησαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα του Νομού Γρεβενών καθώς ο Βουλευτής προέβη σε αναλυτική παράθεση αυτών. 

Η συζήτηση, κατά την οποία διατηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, κινήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, θέτοντας τις βάσεις για τις μελλοντικές δράσεις που θα ενισχύσουν τον αγροκτηνοτροφικό τομέα της περιοχής. 

 Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Ανδρέας Πάτσης δήλωσε:«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την διορατικότητα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σ.Λιβανου που άμεσα ανταποκρίθηκε και είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με θέματα συζήτησης όπου αναλυτικά τέθηκαν όλα όσα απασχολούν το Νόμο Γρεβενών. Τα καλύτερα θα έρθουν με ανακοινώσεις από τον ίδιο τον Υπουργό για τα μεγάλα σχέδια που θα υλοποιήσει σε όλους τους τομείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου