ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Ο Βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης σε συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη για την οικονομική ενίσχυση περισσοτέρων επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας..


Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποίησε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Πάτσης μαζί με τους Βουλευτές Ν. Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη και κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Βουλευτή Ν. Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννη Αντωνιάδη.

Τη συζήτηση, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, μονοπώλησαν θέματα αναπτυξιακού ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τους Βουλευτές να ενημερώνουν πλήρως τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη κάνοντάς τον κοινωνό των ζητημάτων που απασχολούν την Περιφέρεια. Φυσικά, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρόσφατο θέμα της μη ένταξης μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων στο πρόγραμμα «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό την εύρεση τρόπων και προτάσεων για άρση της αδικίας και οικονομική ενίσχυση περισσοτέρων επιχειρήσεων μέσω του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου