ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Για πρώτη φορά μπαμπάς ο Άκης Πετρετζίκης


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο 36χρονος Άκης Πετρετζίκης .

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, ο αγαπημένος σεφ ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς και να κρατήσει πολύ σύντομα στην αγκαλιά του τον… Πετρετζίκη Junior.

Ο ίδιος έχει μοιραστεί το ευτυχές γεγονός με τους δικούς του ανθρώπους και τους καλούς φίλους του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όσοι τον συναναστρέφονται υποστηρίζουν ότι ο Άκης είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 36χρονος σεφ προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα ΜΜΕ και με κάθε τρόπο προσπαθεί να διαφυλάσσει τη σχέση του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το παιδί θα είναι αγόρι. Ο ίδιος έχει μοιραστεί το ευτυχές γεγονός με τους δικούς του ανθρώπους και τους καλούς φίλους του. Όσοι τον συναναστρέφονται υποστηρίζουν ότι ο Άκης είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. 

Η ανάρτηση του Ακη Πετρετζίκη και η συνταγή με νόημα 
Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Ακης Πετρετζίκης, έχοντας φτάσει στα αυτιά του τα δημοσιεύματα έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα. Ανέβασε μια φωτογραφία με ένα παιδάκι που κρατάει μια πίτσα γράφοντας: «Loading», δηλαδή: «Φορτώνει». Μάλιστα, αν κάνει κανείς το γνωστό «Swipe Up» στην φωτογραφία ανοίγει η σελίδα του Ακη Πετρετζίκη και συγκεκριμένα η συνταγή του γλυκού «μπαμπάς»! 
Εδωσε, έτσι το στοιχείο με έναν δικό του μοναδικό τρόπο. 




 Την είδηση ότι ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της και η Σούλα Γκλάμορους η οποία έγραψε στο Insta Story της: “Να ευχηθούμε με ένα πόνο στη σύντροφο του Άκη Πετρετζίκη και στον ίδιο”.



tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου