Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται Αντιδήμαρχος Γρεβενών μετά από επίθεση από ξενοδόχο..


Όπως γράφει το ΑΜΠΕ, ιδιοκτήτης ξενοχειακής μονάδας στα Γρεβενά επιτέθηκε και τραυμάτισε μέσα στο Δημαρχείο τον Δημήτρη Μπόλη αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Γρεβενών. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας στράφηκε εναντίον του αντιδημάρχου γιατί ο τελευταίος σε συζήτηση που έγινε στο γραφείο του παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλέξανδρου Κατσάλη, δήλωσε ότι θα καταψηφίσει την αίτημα των ιδιοκτητών ξενοδοχειακών μονάδων για την συνέχιση του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων στα Γρεβενά, που θα συζητηθεί στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 

 Αναφερόμενος στο περιστατικό ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμανης τόνισε ότι «οι τραμπουκισμοί και οι ασκήσεις βίας εναντίον δημοτικών συμβούλων είναι καταδικαστέοι σε κάθε περίπτωση και πρόσθεσε ότι μετά απ’ όσα προηγήθηκαν δεν πρόκειται να τεθεί προς συζήτηση στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων. Ο κ. Δασταμανης δήλωσε ότι θα εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο ψήφισμα καταδίκης του βίαιου περιστατικού και παράλληλα να εκφράσει την συμπαράστασή του στο πρόσωπο του αντιδημάρχου Δημήτρη Μπόλη. 

 Ο Αντιδήμαρχος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Γρεβενών ενώ από αναμένεται να καταθέσει και μήνυση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου