ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Έλενα Χατζή είναι δύσκολο μια πορνοστάρ να ερωτευτεί;

 
Η Έλενα Χατζή βίωσε το οικονομικό αδιέξοδο, την μετανάστευση στη Γερμανία και μία τεράστια περιπέτεια με την υγεία της. Ούσα μητέρα

αποφάσισε να αλλάξει την επαγγελματική της κατεύθυνση, επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο μονοπάτι, αυτό των αισθησιακών ταινιών. Παρ’όλα αυτά κατάφερε να βάλει μία διαχωριστική γραμμή στην επαγγελματική της ιδιότητα και τη ζωή της, κάνοντας παράλληλα πράγματα που αγαπά. Ασχολείται με το ραδιόφωνο μιας κι έχει το δικό της διαδικτυακό ραδιόφωνο (Radio Exelen)& web tv, όπου συζητά ή συμβουλεύει τους ακροατές-θεατές της θέτοντας σαφή όρια στο να μπορεί κάποιος να συνυπάρχει αξιοπρεπώς παντού. Ονειρεύεται να φτιάξει τη φάρμα της αλλά ίσως στο μέλλον να σπουδάσει και κοινωνιολογία.  Η Έλενα Χατζή είναι μία γυναίκα που τα έχει ζήσει όλα.  

Έλενα πώς αισθάνθηκες μετά  την ολοκλήρωση του  γυρίσματος της πρώτης σου ταινίας; 

Πριν από το γύρισμα με είχε λούσει κρύος ιδρώτας. Άγχος, φόβος, στρες αν θα τα κάνω όλα σωστά και όλα τα γνώριμα συναισθήματα που έχουμε πάντα σε κάτι άγνωστο. Τα συναισθήματα μου μετά την ταινία ήταν άγχος για το πώς θα φαίνομαι, μιας και δεν είχα ποτέ ξανά ανάλογη εμπειρία. Όλα τα υπόλοιπα συναισθήματα που είχα πριν το γύρισμα, δεν υπήρχαν. Ότι έγινε έγινε και περίμενα να δω αντιδράσεις και αποτελέσματα… Όπως με τις εξετάσεις στο σχολείο ένα πράγμα.

Ήσουν ένα απελευθερωμένο σεξουαλικά άτομο ή όλο αυτό  ήταν  μία μικρή επανάσταση;

Μου αρέσει πολύ το φλερτ και το παιχνίδι με το αντίθετο φύλο και ήμουν πάντα πολύ άνετη με αυτό. Μέχρι εκεί όμως. Δεν θα το ονόμαζα επανάσταση. Στην πράξη ήμουν πολύ ντροπαλή.

 Γιατί  επέλεξες τη συμμετοχή σε ταινίες, κάτι που σύντομα θα γινόταν ορατό;

Το 2015 επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια εργασίας στην Γερμανία, δέκα μέρες πριν τα κάπιταλ κοντρόλ. Η εταιρία που εργαζόμουν- ως υπεύθυνη αποθήκης πρώτων υλών- έκλεισε και είχα να παίρνω πολλά χρωστούμενα. Έπρεπε να βρω άλλη δουλειά για να μπορέσω να ζήσω. Αλλά με 600 ευρώ και με 400 ενοίκιο και παιδί, δεν βγαίνεις.

Το καλοκαίρι του 2016 έπαθα ισχαιμικό εγκεφαλικό λόγω άγχους και για ένα μήνα περίπου δεν αναγνώριζα κανέναν. Όταν μετά από πολλές δυσκολίες έγινα καλά και επανήλθε η μνήμη μου, είδα ότι δεν ήταν κανένας δίπλα μου, εκτός των παιδιών μου και του συντρόφου μου. Άρχισα λοιπόν να σκέφτομαι με ποιον τρόπο θα έβγαινα από το οικονομικό αδιέξοδο. Θα μπορούσα κάλλιστα να βάλω αγγελία και να κάνω πονηρά ραντεβού, όπως πολλές γυναίκες, καθ’όλα ευυπόληπτες, αλλά αυτό θα ήταν απλώς κάτι που θα με συντηρούσε για λίγο διάστημα. Το να γίνεις γνωστό πρόσωπο αντιθέτως σου ανοίγει πολλές πόρτες.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μίας ιερόδουλης και μίας γυναίκας η οποία παίζει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, δεδομένου ότι μιλάμε και στις δύο περιπτώσεις για αγοραίο έρωτα.

Ως προς την φιλοσοφία καμία! Έχω υπάρξει και  τα δύο κι έχω δει ότι υπάρχουν διαφορές ως προς την διαδικασία, στο πώς αισθάνεται μια γυναίκα που κάνει κάποια από τις δύο δουλειές αλλά και στο πώς αντιμετωπίζεται από τους ανθρώπους γύρω της.

Σαν ηθοποιός ερωτικών ταινιών, έχεις όλο το άγχος και το στρες μιας ταινίας ή μιας παράστασης, η μόνη διαφορά είναι ότι περιέχει και ερωτική πράξη. Πάνω σε αυτό τώρα υπάρχουν γυναίκες που το κάνουν, απλά επειδή το γουστάρουν, κι άλλες που κοιτάνε και το σενάριο. Εξαρτάται, τι από τα δύο σ’ αρέσει περισσότερο για να δουλέψεις με αυτό.

Η αποδοχή του κόσμου έρχεται πολύ γρήγορα, καθώς υπάρχει μεγάλη στέρηση στον ερωτικό τομέα και οι περισσότεροι ζητάνε μια διαφυγή μέσω αυτού. Όσο ανεβαίνεις, τα σχόλια όλων των ειδών αυξάνονται. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους, όπως δεν αρέσουν και σ’ εμάς όλοι. Επομένως, από την στιγμή που υπάρχουν διαφορετικά γούστα κάθε γυναίκα έχει το δικό της κοινό. Απλά, αν είναι καλή ηθοποιός θα μπορέσει να πιάσει μεγαλύτερο κοινό. Αν μια γυναίκα το κάνει γιατί της αρέσει το σεξ και κοιτάει μόνο να περάσει καλά, χωρίς να την νοιάζει το αποτέλεσμα, θα έχει και πολύ γρήγορη πτώση στην καριέρα της και κάποια στιγμή θα μετανιώσει για ότι έχει κάνει.

Μια γυναίκα που εργάζεται ως ιερόδουλη τώρα. Εκεί κι αν πρέπει να μάθεις να είσαι ηθοποιός! Υπάρχουν γυναίκες που το κάνουν γιατί τους αρέσει και επιλέγουν με ποιους πελάτες θα πάνε. Αυτές θα μπορούσαμε να τις πούμε και απλές καθημερινές γυναίκες που απλά τους αρέσει το σεξ και συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Το μεγαλύτερο ποσοστό, περίπου 90%, το κάνει για τα χρήματα και όχι για την απόλαυση, άρα βλέπουν τον κάθε πελάτη μόνο επαγγελματικά από την στιγμή που θα μπουν στο χώρο του.

Μερικοί πελάτες, πιστεύουν πως μπορούν να τις κάνουν να τους ερωτευτούν ή τις ερωτεύονται οι ίδιοι. Κάποιοι άλλοι ξέρουν πολύ καλά πως είναι απλά μια συναλλαγή. Είναι όπως πάμε σε κάποιο μπαρ. Ο μπάρμαν ή η μπαργούμαν θα σου μιλήσει όμορφα γιατί απλά κάνει μία δουλειά, που πρέπει να σε κάνει να αισθανθείς όμορφα και να υπάρχει κίνηση στο μαγαζί. Όμως αν σε δει έξω δεν έχει καμιά διάθεση να σου πιάσει κουβέντα.

Ο υπόλοιπος κόσμος που δεν πηγαίνει σε τέτοια μέρη, σε αντιμετωπίζει σύμφωνα με την κοινωνική αντίληψη που του έχουν μάθει ή έχει διαμορφώσει, αρκεί πάντα να μην θίγεται η προσωπική του ηρεμία. Αν δεν κυνηγάς να κλέψεις τον άντρα της διπλανής σου, δεν θα έχεις πρόβλημα με κανέναν.

Έχεις ερωτευτεί ή νιώθεις ότι είναι κάτι δύσκολο να συμβεί πια;

Είμαι ερωτευμένη με την ζωή και με  κάθε τι που υπάρχει γύρω μου.

Ποιες είναι οι ελλείψεις που έχει το ελληνικό πορνό;

Το ελληνικό πορνό κυρίως έχει μεγάλη έλλειψη από ηθοποιούς, από σενάριο αλλά και από σκηνοθεσία. Υλικοτεχνικά έχει σημειώσει μεγάλη βελτίωση.

Έχεις αισθανθεί ότι μπορεί συγγενικό σου πρόσωπο να έχει δει τις ταινίες σου, παρότι σου έχει ασκήσει άσχημη κριτική;

Προσωπικά αν έβλεπα κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο να κάνει ταινίες και δεν ήμουν σύμφωνη με αυτό, δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να δω το πορνό που έπαιξε για να φτιαχτώ. Τώρα αν το είδαν κάποιοι, ενώ δεν ήθελαν να με δουν εκεί, όπως λένε, ας μην το έκαναν. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για τις πράξεις κανενός.

Ποιο είναι το τίμημα της επιλογής αυτού του επαγγέλματος. Το ρωτώ αυτό γιατί έχεις πει ότι θα προτιμούσες νέοι άνθρωποι -κάτω των εικοσιπέντε- να μην συμμετέχουν σε ταινίες, ώστε να προλάβουν να νιώσουν το συναίσθημα του έρωτα. 

Οτιδήποτε υπάρχει στην ζωή μας σε υπερβολή, καταλήγει να είναι κουραστικό και σε πολλές περιπτώσεις να απαξιώνεται. Σε αυτή τη δουλειά χάνεις την διάθεση που έχεις για σεξ, όλα γίνονται μηχανικά χωρίς συναίσθημα, πρέπει να περάσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να μπορέσεις να επανέλθεις στα επίπεδα που θες. Και ποτέ δεν πρόκειται να γυρίσεις στα επίπεδα που ήσουν πριν μπεις σε αυτή τη δουλειά. Χάνεις τον ρομαντισμό και την μαγεία του να ανακαλύψεις καινούρια πράγματα με τον άνθρωπο που αγαπάς. Τα έχεις κάνει όλα στη δουλειά χωρίς συναίσθημα κι έχουν χάσει το νόημα του παιχνιδιού με τον σύντροφό σου. Τουλάχιστον μέχρι τα τριάντα, έχεις δει πώς είναι σε προσωπικό επίπεδο και πιστεύω πως αν ξέρεις πώς είναι θα μπορείς να επανέλθεις κάπου κοντά σε αυτό που ένιωθες πριν ξεκινήσεις αυτή την δουλειά.

Η πανδημία επηρέασε τις ταινίες; Από τη μία ο κόσμος μπορεί να παρακολούθησε περισσότερο, από την άλλη τα γυρίσματα διακόπηκαν. Τι κόστος είχε όλο αυτό;

Μεγάλο! Και για τις εταιρείες, γιατί τους τελειώνει το back up που έχουν, αλλά και για όσους εργάζονται για να βγει μια ταινία. Δις, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Έλενα Χατζή

 Έλενα στην ερωτική πράξη είναι απαραίτητη η τεχνική ή η φαντασία;

Η φαντασία, κυρίως. Η τεχνική είναι εμπειρία.

Παίζει ρόλο το μέγεθος;

Όχι, η θέληση του να μάθεις τι θέλει ο/η σύντροφός σου μετράει.

Σε συζητήσεις μεταξύ φίλων συχνά υπάρχει το σχόλιο “καλό σεξ”. Τι σημαίνει όμως αυτό; Πώς μπορεί να νιώσει κάποιος ότι ικανοποιεί τον /την σύντροφό του; 

Όπως είπα και πριν πρέπει να θες να μάθεις τι αρέσει στον εκάστοτε σύντροφο που έχεις, γιατί τα γούστα διαφέρουν πάρα πολύ. Για παράδειγμα το μέγεθος, όπως υπάρχουν πολλά μεγέθη έτσι υπάρχουν και διαφορετικά βάθη. Άλλοι θέλουν τρυφερά και άλλοι άγρια. Στο στοματικό άλλοι θέλουν απαλά και άλλοι να ρουφάς. Πρέπει να ρωτάς τι αρέσει στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου και να προχωράς σύμφωνα με αυτό κάνοντάς το με τον δικό σου τρόπο.

Τι είναι αφροδισιακό για τον άνδρα και τι για την γυναίκα;

Κι αυτό υποκειμενικό είναι. Υπάρχουν κάποια στάνταρ βέβαια, που μας λένε τι είναι αφροδισιακό και τι όχι, αλλά δεν ισχύει για όλους. Έχουν υπάρξει πολλές έρευνες που βρίσκουν σε κάποιο ποσοστό τι είναι αφροδισιακό στους ανθρώπους… Από την άλλη υπάρχει και το εμπόριο που κάνει το δικό του παιχνίδι, εκμεταλλευόμενο τα θέλω των ανθρώπων, μπερδεύοντάς τους περισσότερο από το να τους βοηθήσει.

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και οικογένεια. Ο ρόλος σας είναι σημαντικός απ’ ότι φαίνεται.

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ξεκινάει από την ώρα που τα παιδιά αρχίζουν να έχουν κοινωνική ζωή, δηλαδή από το νηπιαγωγείο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά  όταν ξεκίνησαν τα δικά μου παιδιά το σχολείο και με ρώτησαν πώς γίνονται τα παιδιά η απάντησή μου ήταν ότι γίνονται με τον τρόπο της εξωσωματικής.

Τους είπα ένα μικρό κομμάτι της αλήθειας αλλά και ότι δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα γιατί δεν είμαι γιατρός. Αργότερα που άκουσαν για το σεξ, πάλι στο σχολείο, και τα υπόλοιπα παιδιά τους κορόιδεψαν, τους απάντησα ότι τα παιδιά γίνονται και με το σεξ. Πρέπει λοιπόν ένα παιδί να εξοικειώνεται με το σώμα, την βιολογία του και το σεξ από πολύ νωρίς. Λέγοντας αλήθεια όμως. Ίσως την μισή αλήθεια για αρχή. Όταν θα σε ρωτήσει όμως, να ξέρει ότι δεν θα του πεις βλακείες και πως δεν θα γίνει ρεζίλι όταν θα κουβεντιάσει με άλλα παιδιά.

Ποια είναι η σχέση με την οικογένεια σου; 

Η σχέση μου με την μητέρα μου ήταν πάντα πολύ έντονη. Με έμαθε όμως τι σημαίνει σεβασμός και πώς να είμαι σταθερή σε αυτό πιστεύω, όσο και να διαφωνούσε σε πολλά από αυτά. Δεν με πληγώνει τίποτα πλέον. Έχω μεγαλώσει και έχω αγαπήσει τα πάντα γύρω μου. Με τα παιδιά μου η σχέση μας είναι υπέροχη.

Ονειρεύεσαι; Ποια είναι τα σχέδια σου; Γιατί άκουσα ότι αγαπάς την απομόνωση, προτιμάς ένα ήσυχο σπίτι με τη γάτα σου…

Όλοι μας ονειρευόμαστε. Είναι η ενέργεια για να κάνουμε το οτιδήποτε. Θα ήθελα να αποκτήσω μια φάρμα και να αποσυρθώ σε αυτή με όλα τα ζωντανά μου.

Μπορεί μία πορνοστάρ να ζήσει μία απλή καθημερινότητα;

Ναι,  φυσικά και μπορεί. Ο κόσμος μπορεί να σε ενοχλήσει μόνο όταν εσύ του δώσεις το δικαίωμα. Αν είσαι σταθερή σε ό,τι πιστεύεις και δεν έχεις ενοχές για ό,τι κάνεις, κανείς δεν μπορεί να σε ενοχλήσει.

‘Εχω την αίσθηση ότι  οι άνδρες σας βλέπουν με μεγαλύτερη γενναιοδωρία, οι γυναίκες;

Και οι γυναίκες μια χαρά μας βλέπουν, αν δεν κινδυνεύει κάποια να χάσει τον άντρα της.  Θυμάμαι χαρακτηριστικά είχα πάρει ένα μήνυμα από μια γυναίκα “τι θέλω εγώ από τον άντρα της και να μην του μιλάω και πολλά άλλα άσχημα λόγια”. Η απάντησή μου ήταν ότι δεν με ενδιαφέρει ο άντρας καμιάς, έχω δικό μου και πως ο άντρας της έφτασε σε μένα γιατί κάτι λάθος κάνει αυτή. Μετά από δύο εβδομάδες περίπου μου έστειλε μήνυμα συγγνώμης και ευχαριστώ που την ταρακούνησα με αυτά που της είπα.

Τι μπορεί να σε διεγείρει για να ανταποκριθείς στις σκηνές με έναν κακό παρτενέρ, ποιος είναι ο μηχανισμός;

Τίποτα απολύτως. Οπλίζομαι με υπομονή και υποκριτική για να βγει η σκηνή και να μην ξαναδώ τον εκάστοτε παρτενέρ. Η παραγωγή δεν φταίει σε τίποτα αν ο άλλος είναι βλάκας.

Στις πόσες ταινίες θα πεις τέλος ή έχεις ένα στόχο προς υλοποίηση για να γίνει αυτό;

Όταν αποκτήσω την φάρμα που ονειρεύομαι.


Στεφανία Τσολάκη στο ipolizei.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου