ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Σε αδιέξοδο η ΕΡΤ για τον «Πλάτανο»




Όπως έχει γίνει γνωστό, η κωμική σειρά της... ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» έχει πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ωστόσο, μετά τις καταγγελίες σε βάρος ενός εκ των πρωταγωνιστών για σεξουαλική παρενόχληση, οι ιθύνοντες αποφάσισαν την διακοπή της συνεργασίας τους:



«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς», ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Αυτό δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με την εξέλιξη της σειράς. Αρχικά ακούστηκε ότι ο γνωστός ηθοποιός θα αντικατασταθεί από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος όμως αρνήθηκε καθώς έχει ήδη δώσει τα χέρια με το Mega για την επόμενη σεζόν. 
Σύμφωνα ωστόσο με το tinasmess, μια ιδέα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι η αποχώρηση του «Παρασκευά» να υποστηριχθεί σεναριακά, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση. Σε αυτήν την περίπτωση δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα και κάποιον ξαφνικό θάνατο να αναστατώνει τους κατοίκους του Πλατάνου.




tvnea.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου