ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Ανδρέας Πάτσης στον Star-fm 933 : "Νιώθω δικαιωμένος τώρα που έφυγαν οι μετανάστες από τα ξενοδοχεία των Γρεβενών" (audio)


Απόλυτα ικανοποιημένος, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας (22-2), ο Βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, μιλώντας στον Star-fm 933  και στον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη,

για την οριστική απομάκρυνση των μεταναστών από τα ξενοδοχεία των Γρεβενών.

" Η Δομή στα Γρεβενά έκλεισε. Ήταν μια πολιτική θέση που εξέφρασα από την αρχή της θητείας μου, και τώρα δικαιώνομαι. Αυτό που πρέπει να εκμεταλλευτούμε είναι τα προγράμματα του Κοινωνικού Τουρισμού, όπου με αυτά,  θα ξεκινήσουν τα Γρεβενά να κινούνται και υπάρχουν κι άλλες δικές μου προτάσεις που θα τις δούμε στην πορεία." ...

Ο Βουλευτής αναφέρθηκε ακόμα και στην επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, από οι θέσεις της τον βρίσκουν σύμφωνο, ζητώντας από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να αυξήσει το ποσοστό που αναλογούσε στα Γρεβενά από το πρόγραμμα: «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19».

Ο Ανδρέας Πάτσης, έκανε αναφορά και στο επεισόδιο που προκλήθηκε μέσα στο Δημαρχείο, εναντίον του Αντιδημάρχου Γρεβενών Δημητρίου Μπόλη, την υπεράσπιση του οποίου θα αναλάβει ο ίδιος στο δικαστήριο: "Τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες πλήττουν ευθέως την Δημοκρατία και το δημοκρατικό δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου του κάθε ανθρώπου, και ο εκφοβισμός, θα πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά από την Ελληνική δικαιοσύνη" ενώ άφησε αιχμές κατά της Ελληνικής Αστυνομίας..

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

1 σχόλιο:

  1. σε ολη την Ελλαδα κλεισαν τα ξενοδοχεια των μεταναστων δεν εκανες κατι εσυ γιαυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή