ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Γιώργος Δασταμάνης: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το Έθνος μας, για την Ελλάδα μας» (εικόνες)

Το παρών στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 αλλά και για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που πραγματοποιήθηκαν ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2021 στην πόλη των Γρεβενών, έδωσε από το πρωί ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης, συμμετέχοντας στην Επίσημη Δοξολογία, την Επιμνημόσυνη Δέηση και την Κατάθεση Στεφάνων.

Στις δηλώσεις του ο κ.Δασταμάνης επεσήμανε ότι η σημερινή είναι μία μεγάλη ημέρα για το Έθνος μας και την Ελλάδα μας διότι τιμούμε τους ηρωικούς αγωνιστές της Εθνεγερσίας οι οποίοι, όπως τόνισε, αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για όλους μας καθώς σε αυτούς χρωστάμε την Ελευθερία μας και την Ανεξαρτησία μας.

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος Γρεβενών δήλωσε ότι η φετινή ιστορική επέτειος της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, δυστυχώς, λαμβάνει χώρα με πολλούς περιορισμούς εξαιτίας της πανδημίας με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην μπορούν να γιορτάσουν τη σημερινή διπλή γιορτή όπως πραγματικά θα επιθυμούσαν. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι η εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων είναι απολύτως αναγκαία προκειμένου να προστατευθούν ανθρώπινες ζωές από τη διασπορά του επικίνδυνου κορονοϊού.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί ήταν οι συνδημότες μας που τοποθέτησαν με καμάρι την Ελληνική Σημαία στα μπαλκόνια τους και έτσι η δοξασμένη Γαλανόλευκη κυματίζει περήφανα σε πολλούς δρόμους και γειτονιές της πόλης μας.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου