ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ: Τέλεση τρισαγίων στους ενοριακούς ναούς της πόλεως των Γρεβενών και στο κοιμητήριο

 
Την Παρασκευή 5-3-2021 και το Σάββατο 6-3-2021, από τις 3 έως 5 το απόγευμα στο κοιμητήριο της πόλεως θα βρίσκονται ιερείς για την τέλεση τρισαγίων, ενώ την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί στους ενοριακούς ναούς της πόλεως των Γρεβενών (Ευαγγελιστρίας και Αγίου Γεωργίου Βαροσίου) αλλά και σε όλους τους ενοριακούς ναούς της Μητροπόλεως μας θα τελεστεί Θεία Λειτουργία 7.30 έως 9.00 το πρωί και τρισάγια υπέρ των κεκοιμημένων, τηρουμένων αυστηρά όλων των μέτρων προστασίας και των υγειονομικών διατάξεων.

Συγκεκριμένα στους ενοριακούς ναούς της πόλεως των Γρεβενών το απόγευμα της Παρασκευής (5.30 - 6.30 μ.μ.) και το πρωί του Σαββάτου (9 -10 π.μ.) θα μπορούν όσοι θέλουν να έρχονται φέρνοντας τα ονόματα και τα κόλλυβα υπέρ αναπαύσεως των Κεκοιμημένων τους. Θα τελούνται εντός του ναού διαδοχικά τρισάγια, με μέγιστο αριθμό 9 (εννιά) ατόμων και με όσα προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Όλοι οι ενορίτες θα φορούν σωστά μάσκα προσώπου, κρατώντας τις σωστές αποστάσεις.

Με αυτόν τον τρόπο και τους Κεκοιμημένους θα θυμηθούμε και θα προστατεύσουμε σωστά την υγεία όλων μας. Του χρόνου, με την αγάπη και το έλεος του Κυρίου μας, θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της σοφής Παραδόσεως μας.

Τέλος, το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021, που είναι το Μεγάλο Ψυχοσάββατο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, όπως κάθε χρόνο, θα τελέσει Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως πάντων των Κεκοιμημένων στο κοιμητήριο της πόλεως Γρεβενών, στις 12 το μεσημέρι.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου