ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Ανδρέας Πάτσης: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα για θέματα των Δήμων της Π.Ε. Γρεβενών

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα πραγματοποίησε το απόγευμα της
Δευτέρας 08 Μαρτίου και ώρα 19:00 ο Βουλευτής Νομού Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Πάτσης.

Η συζήτηση της συνάντησης, η οποία ήταν προγραμματισμένη εδώ και εβδομάδες, επικεντρώθηκε στα θέματα του Νομού και στα σχέδια ανάπτυξής του που έπονται σύντομα. Φυσικά, υπήρξε και εκτενής ενημέρωση για την μελέτη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών αναφορικά με τους φακέλους που είχε λάβει από τον Βουλευτή με τα θέματα των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών τον προηγούμενο μήνα.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε απόλυτα θετικό κλίμα με τον Υπουργό και τον Βουλευτή να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από την έκβαση των αιτημάτων που εξετάστηκαν. Παράλληλα, φρόντισαν να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις που θα ωφελήσουν τους Δήμους Γρεβενών και Δεσκάτης μέσω έκτακτης επιχορήγησης με σκοπό την κάλυψη των αναγκών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Δήμαρχοι ενημερώθηκαν με τηλεπικοινωνία αναφορικά με την επιχορήγηση και τα θέματα της συνάντησης κατά τη διάρκεια αυτής.

Ο Βουλευτής για ακόμα μία φορά δρα και διεκδικεί επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό για τον τόπο του, εξασφαλίζοντάς του μία οικονομική ενίσχυση που θα δώσει ανάσα στην τοπική κοινωνία εν μέσω πανδημίας.

Μάλιστα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ. Στέλιος Πέτσας θα επισκεφτεί τον Νομό Γρεβενών τον Απρίλιο όπου μαζί με τον Βουλευτή και τους τοπικούς Δημάρχους θα ανακοινώσουν και νέα έργα, κάποια από τα πολλά που έπονται για τον Νομό στα πλαίσια των δράσεων και στόχων του Βουλευτή για την επόμενη μέρα στον τόπο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου