ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Κυριάκος Ταταρίδης: Για το δικό μας παιδί τον Μίλτο Τεντόγλου

Παρακολούθησα αυτές τις μέρες τους αγώνες του Κλειστού Στίβου στην Πολωνία και τον θρίαμβο του δικού μας του Μίλτου και έχω να κάνω τρεις παρατηρήσεις:

α) Δεν μπορώ να ανεχθώ τους δημοσιογράφους της Αθήνας που αναφέρουν πάντοτε για τον Μίλτο ως αθλητή του Πομάσκι, κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα, χωρίς φυσικά να μειώνουμε και την δική του συνεισφορά στην ανάδειξη του Πρωταθλητή μας.

Ο Μίλτος είναι ένα χαρισματικό παιδί, που ένα έμπειρο και ειδικό «μάτι» τον ανακάλυψε και τον οδήγησε στον αγωνιστικό αθλητισμό για να φτάσει σήμερα στην κορυφή της Ευρώπης και όχι μόνο. Το «μάτι» αυτό ήταν του Ευάγγελου Παπανίκου που τον έφτασε στην κατάκτηση των 8 μέτρων άλματος, μέχρι να «κατέβει» στην Αθήνα.

β) Δεν θα κάνω και εγώ αυτό που γίνεται διαρκώς μετά από κάθε θρίαμβο του αθλητή μας το ότι «νιώθουμε περήφανοι» και κάτι ανάλογο. Ο Μίλτος ήταν συμμαθητής με τον γιο μου και όταν κάποια μέρα ήρθε στο σπίτι μου στο ξεκίνημα της αθλητικής του πορείας, είπα στην μητέρα του ότΙ ο γιος σου θα γίνει ο Ολυμπιονίκης των Γρεβενών, εκτιμώντας τα σωματικά του προσόντα.

Εδώ θα πρέπει να είμαστε περήφανοι και για την ΄΄Γυμναστική Ένωση Γρεβενών΄΄ που με μεράκι και αθλητική αγάπη συνέβαλλαν να αναδειχθεί αθλητικά ο Μίλτος και έπεται συνέχεια με την Ζάκα και ακόμη πιο πέρα.


γ) Δεν θα έκανα αυτήν την ανάρτηση αν δεν με προκαλούσαν θαυμασμό οι δηλώσεις του Μίλτου στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

΄΄Είμαστε μόνοι και παλεύουμε χωρίς την Πολιτεία και χωρίς να νοιάζεται κανείς για εμάς και ότι κάνουμε το κάνουμε γιατί το θέλουμε, χωρίς να υπολογίζουμε σε καμιά στήριξη΄΄.

Έμεινα έκπληκτος από την ωριμότητα και το θάρρος του απιδιού, που τόλμησε να αναταράξει τα λιμνάζοντα νερά και να πιστοποιήσει για ακόμη μια φορά, πως ότι γίνεται σε αυτόν τον τόπο, οφείλεται στην φιλοπατρία, στο μεράκι και στο πάθος μεμονωμένων προσώπων σε όλους τους κοινωνικούς τομείς, ενώ σε κάθε επιτυχία που προκύπτει, προτρέχουν οι άνθρωποι της εξουσίας είτε για να υφαρπάξουν κομμάτι της δόξας, είτε για να ΄΄νιώσουν περήφανοι΄΄.

Μετά τιμής
Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου