ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Ελένη Μενεγάκη: Άγριο κράξιμο στα social media για τη μετακίνηση της εκτός δήμου



Έντονες αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη από τη Βαρβάκειο Αγορά το πρωί της Κυριακής.

Η γνωστή παρουσιάστρια έφυγε από τα Μελίσσια και “κατέβηκε” στο κέντρο της Αθήνας για να κάνει τις αγορές της για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες δίπλα από τους πάγκους με τα θαλασσινά.

Αρκετοί ήταν οι διαδικτυακοί της φίλοι που έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι φοράει λάθος τη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό. Ωστόσο η πλειοψηφία αντέδρασε στη μετακίνησή της, που ήταν εκτός Δήμου. Όπως είναι γνωστό εν μέσω σκληρού lockdown, οι μετακινήσεις για την αγορά αγαθών επιτρέπονται μόνο σε απόσταση έως 2 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας. Η Βαρβάκειος, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας απέχει πολλά χιλιόμετρα από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, στα Μελίσσια.


Η Ελένη Μενεγάκη ως ελεύθερος επαγγελματίας ίσως έχει βεβαίωση μετακίνησης σε όλη την Αττική. Όμως, ο κόσμος είναι πολύ πιεσμένος αυτή την περίοδο και τα πρόστιμα πολλά, με αποτέλεσμα να αντιδρά και να μην συγχωρεί ούτε τις… νομότυπες αποδράσεις.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου