ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Survivor 4: Δείτε ποιός αποχώρησε! -Σοκαρισμένες οι ομάδες [βίντεο]



Η έκπληξη… έγινε στο Survivor 4, καθώς ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν αυτός που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας βρέθηκε προτεινόμενος μετά από προτροπή του προς την Νικολέτα και τελικά το κοινό τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού, σε μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν.

Ο Κοψιδάς την τελευταία εβδομάδα δεν ήταν καλός αγωνιστικά καθώς είχε καταρρεύσει σωματικά, ωστόσο στο αγώνισμα επικοινωνίας πριν το συμβούλιο ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Μια νίκη που πανηγύρισαν έξαλλα όλοι μαζί και κυρίως ο Ηλίας Μπογδάνος, με την ομάδα να αποθεώνει τον Κοψιδά, όπως και η μπλε ομάδα αναγνωρίζοντας την προσπάθειά του.

Ωστόσο, στο συμβούλιο τα πράγματα εξελίχθηκαν αρνητικά γι’ αυτόν, καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως το κοινό αποφάσισε ότι πρέπει να αποχωρήσει από τον Αγιο Δομίνικο.

Κοψιδάς: Ο κόσμος προτίμησε τις ίντριγκες και το κουτσομπολιό

Στο άκουσμα του ονόματος του Κοψιδά οι παίκτες των δύο ομάδων έμειναν με ανοιχτό το στόμα καθώς δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη. Κόρο και Ασημακόπουλος ήταν σε σοκ, ενώ και στην μπλε ομάδα απορούσαν με αυτή την εξέλιξη, καθώς νωρίτερα σε συζητήσεις τους, θεωρούσαν σχεδόν μηδενική την πιθανότητα να είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

«Ρίσκαρα και έχασα. Χαίρομαι γιατί θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους και θα φάω όμορφα φαγητά. Θα δω τις γάτες μου, τους ανθρώπους που αγαπώ. Και χαίρομαι γιατί ο κόσμος έδειξε ο κόσμος το τι θέλει να βλέπει. Δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, που είναι ευθύτητα, ειλικρίνεια, αλήθεια, εντιμότητα, ακεραιότητα, υγεία, ηθική. Θέλει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκα, τσακωμούς, κακίες... Χαίρομαι οπότε που θα φύγω από όλο αυτό και θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή. Παίρνω υπέροχες εικόνες μαζί μου. Στενοχωριέμαι για την ομάδα μου γιατί προσπάθησα να βγάλω την αρνητική ενέργεια, αλλά πλέον θα συνεχιστεί αυτό» είπε με φανερή την πικρία του για την απόφαση του κοινού.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου