ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Survivor spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς


Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, ποιος φαίνεται να οδηγείται σε οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor; 

 Μετά το τελευταίο εκρηκτικό επεισόδιο του Survivor, οι ψηφοφορίες έσπειραν τη διχόνοια και στις δύο ομάδες, με πολλούς παίκτες να απομονώνονται. Από τον Άγιο Δομίνικο αναχώρησε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

 Νωρίτερα, όμως, μετά το προβάδισμα που είχε η Κόκκινη ομάδα στο αγώνισμα και για το γεγονός ότι βρισκόταν αρκετά μπροστά, η Μπλε ομάδα προχώρησε σε μια αδιανόητη κίνηση. Ο Σάκης Κατσούλης κι ο Αλέξης Παππάς λίγο πριν λήξει ο αγώνας ζήτησαν από τον Πάνο Καλλίδη να μην αγωνιστεί, αφού ο ίδιος τους είχε πει νωρίτερα ότι πονά το γόνατό του. 

Έτσι την θέση του πήρε ο Γιώργος Ταβλαδάκης που έφερε πόντο στην ομάδα του ενώ στο τέλος ο James Καφετζής κέρδισε το αγώνισμα για την Μπλε ομάδα. 

Αυτό εξόργισε την Κόκκινη ομάδα, αφού οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Πάνος Καλλίδης μπορεί να αγωνιστεί κανονικά. Μάλιστα ο Γιώργος Κοψιδάς ξέσπασε κι άρχισε να ουρλιάζει από τα νεύρα του με αυτήν την υπόγεια κίνηση, καθώς ο Πάνος Καλλίδης δεν αγωνίστηκε επειδή δεν φέρνει πολλές νίκες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το spoiler που έκανε για το Survivor στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι παραπάνω εξελίξεις οδήγησαν τον Πάνο Καλλίδη σε οικειοθελή αποχώρηση από το παιχνίδι. 

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Πάνος Καλλίδης φέρεται να έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι.  

 Παρ’ όλα αυτά, σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη την πληροφορία, καθώς στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου όλα μπορούν να συμβούν… 

Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου