ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

To συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών για την εξαιρετική παρουσία της Γρεβενιώτισσας Πρωταθλήτριας Ιωάννας Ζάκκα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Στίβος-Ευρωπαϊκό κλειστού: Ατομικό ρεκόρ, αλλά εκτός τελικού η Ζάκκα! 
  «Η Γρεβενιώτισσα Πρωταθλήτρια στο άλμα εις ύψος Ιωάννα Ζάκκα πέτυχε μία εξαιρετική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Τορούν, σημειώνοντας μάλιστα ένα νέο ατομικό ρεκόρ που μας κάνει όλους υπερήφανους και χαρούμενους. Εκ μέρους όλων των δημοτών, εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στην Ιωάννα για τη συνεχιζόμενη ανοδική της πορεία στο άθλημα του στίβου και της εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων που έχει βάλει. Αδιαμφισβήτητα, κάθε της αγωνιστική προσπάθεια ανεβάζει τον τόπο μας ακόμη πιο ψηλά, γεμίζοντάς μας με ελπίδα, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα»


Γιώργος Δασταμάνης
Δήμαρχος Γρεβενών



Η Ιωάννα Ζάκκα επέστρεψε σε μια μεγάλη διοργάνωση μετά τα χρώματα της ελληνικής ομάδα μετά από αρκετά χρόνια και άφησε καλές εντυπώσεις.


Όπως γράφει το sportime.gr,  αθλήτρια του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου ξεπέρασε το 1,87 μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο, αφού είχε 1,85 μ., από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η Ζάκκα ξεκίνησε με επιτυχημένο άλμα στα 1,76 μ., πέρασε με την δεύτερη το 1,82 μ., με την πρώτη το 1,86 μ., ενώ έχασε στις λεπτομέρειες το τρίτο άλμα στο 1,91 μ., επίδοση που θα ισοφάριζε το απόλυτο ρεκόρ της.  Η Ζάκκα αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών στην αρχή της σεζόν, που την κράτησαν μακριά από τα άλματα, παρόλα αυτά κατάφερε να ανακάμψει και να σταθεί με αξιοπρέπεια στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Την πρόκριση στον τελικό πήραν οχτώ αθλήτριες που πέρασαν το 1,91 μέτρα.

Ήταν εφικτό το άλμα στο 1,91 μ., δεν το πίστεψα τόσο πολύ στις πρώτες προσπάθειες, όσο στην τρίτη, που ήταν η καλύτερη. Μου λείπει η εμπειρία δεν έχω αγωνιστεί σε μεγάλους αγώνες, αλλά το χάρηκα και συνεχίζω για τον ανοιχτό με στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς. Μου αρέσει να αγωνίζομαι, η προετοιμασία μου ήταν ελλιπής στον κλειστό, καθώς ένα μήνα πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τραυματίστηκα και η προπόνηση δεν ήταν αυτή που ήθελα, καθώς δεν μπορούσα να κάνω άλματα. Η λαχτάρα μου και η όρεξη μου να πηδάω με έφτασαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τελικά στη σημερινή συμμετοχή".


Διαβάστε και: 

Ο Γρεβενιώτης Μίλτος Τεντόγλου στην κορυφή της Ευρωπής!! - 8.35μ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου