ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Νέα καταγγελία – σοκ για Λιγνάδη : «Με βίασε όταν ήμουν 17 ετών»



Νέα προκαταρκτική έρευνα εις βάρος του προφυλακισμένου ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη για το αδίκημα του βιασμού ξεκινά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Αφορμή για την έρευνα ήταν η κατάθεση που έδωσε στην ανακρίτρια η οποία χειρίζεται συνολικά την υπόθεση, 24χρονος σήμερα άντρας ο οποίος υποστήριξε ότι βιάστηκε από τον γνωστό ηθοποιό πριν από 7 χρόνια, όταν ήταν 17 ετών.

Η κατάθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία και με εντολή της προϊσταμένης ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος θα διενεργήσει την προκαταρκτική καλώντας τις αμέσως επόμενες ημέρες τον ελεγχόμενο για να δώσει εξηγήσεις.

Στον εισαγγελέα και άλλος ηθοποιός κατηγορούμενος για βιασμό


Διευρύνεται ο κύκλος των δικαστικών ερευνών για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης στο ελληνικό θέατρο καθώς ένας ακόμη ηθοποιός γνωστός για τις σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις θα κληθεί από τις εισαγγελικές αρχές να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για το αδίκημα του βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός αναμένεται να κληθεί ως ύποπτος εντός της εβδομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγέλλουσα, η οποία δεν έχει σχέση με τον χώρο του θεάτρου, κατέθεσε πως μετά τη γνωριμία της με τον ηθοποιό τον επισκέφθηκε στο σπίτι του, όπου εκείνος προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της. Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2020 και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα παραγραφής του καταγγελλόμενου αδικήματος.

Η συγκεκριμένη καταγγελία είχε γίνει αρχικά ενώπιον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και κατόπιν ο σχετικός φάκελος διαβιβάστηκε μαζί με άλλους στις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες και κάλεσαν την παθούσα να επιβεβαιώσει όσα αρχικά είχε περιγράψει, όπως και έγινε. Πάντως, όταν η Εισαγγελία λάβει γνώση και των εξηγήσεων που θα δώσει ο ηθοποιός, τότε θα αποφασίσει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του ή θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου