ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ 2-0 ( Πολλές εικόνες από τον Χρήστο Δημάδη)

Εύκολο τρίποντο για τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης
Με 2-0 επικράτησε της Θύελλας Κατσικά στα Γρεβενά ο Κτηνοτροφικός  Αστέρας Καληράχης στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής για την 4η αγωνιστική.


Όπως γράφει το liganews.gr, στο  πρώτο ημίχρονο η Κατσικά στάθηκε κράτησε το μηδέν, ενώ είχε ένα χαμένο τετ-α-τετ με τον Μπλέτσα στο 15'. Ενώ στο 29’ ακυρώθηκε γκολ του Κολιούση μετά από σέντρα του Γούλα.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στο 47’ με τον Τσακνάκη να "κρεμάει" τον Μάντζιο εντυπωσιακά!

Η Θύελλα βγήκε μπροστά για την ισοφάριση όμως δεν απείλησε. Και στις καθυστερήσεις ο Ματούλας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ: Κοκκινίδης, Κωτσούλας, Μποζιάρης, Δημητριάδης, Σάλα, Κοτζατίσογλου (76’ Τρομούσης), Στεργιόπουλος, Φουρλατάρας, Τσακνάκης, Χαραλαμπίδης (70΄Ματούλας), Ρούσης.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ: Μάντζιος, Νάνος,Μελιγγιώτης, Μιχαηλίδης (78’ Μαρούλης), Φαρμάκης, Πάκος (48’ Λισγάρας), Γούλας, Τσουμάνης (67’Κακαράντζας), Μπλέτσας, Πολυχρόνης, Κολιούσης (78’Τορμούσογλου).

Εικόνες του Χρήστου Δημάδη:


Η συνέχεια, αλλά κι άλλες φωτογραφίες από την αναμέτρηση, στο site του Κτηνοτροφικού που ενημερώνει πάντα ο κ.Χρήστος Δημάδης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου