ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Τραγωδία: Πήγε να αλλάξει λάμπα και έπεσε από το μπαλκόνι!


Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Αμφίκλειας στην Φθιώτιδα ο τραγικός θάνατος ενός 62χρονου συγχωριανού τους, ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στην προσπάθειά του να αλλάξει μια λάμπα στην βεράντα.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο άτυχος άνδρας που βρισκόταν στο σπίτι του στην Αμφίκλεια προσπαθώντας να αλλάξει τη λάμπα από τη βεράντα του σπιτιού του, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει από την βεράντα που βρισκόταν στον πρώτο όροφο. Ωστόσο, όσο και αν προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες, δεν τα κατάφερε… Κανείς δεν άκουσε τις κραυγές πόνου και απόγνωσης. Έτσι, αφού πέρασε όλη την νύχτα τραυματισμένος στην αυλή, το πρωί εντοπίστηκε από τους γείτονες του, οι οποίοι αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μόλις ο άνδρας έφτασε στο νοσοκομείο της Λαμίας οι γιατροί διαπίστωσαν πολλαπλά κατάγματα στο σώμα του 62χρονου. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή…


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η σορός του άτυχου 62χρονου θα υποβληθεί σε νεκροψία νεκροτομή, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια του θανάτου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου