ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Οι τηλεθεατές έριξαν "μαύρο" στον πρίγκιπα Φίλιππο



Το δράμα της βασίλισσας Ελισάβετ που έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο μετά από 73 χρόνια γάμου, αλλά και τα εντυπωσιακά βασιλικά πρωτόκολλα που ακολουθούν τον θάνατο ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας, φαίνεται πως δεν συγκινούν τους Βρετανούς πια. Σε αντίθεση με τις ιστορικές τηλεθεάσεις που πέτυχαν οι μαραθώνιες εκπομπές για τους γάμους του Ουίλιαμ και του Χάρι, ο θάνατος του πρίγκιπα Φίλιππου "βούλιαξε" τρία από τα κανάλια του BBC αλλά και το ITV.

Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί επέλεξαν να ακυρώσουν κάθε προγραμματισμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, ανάμεσα στα οποία και ο πολυαναμενόμενος τελικός του Masterchef και η "λυπητερή" από τις μετρήσεις τηλεθέασης ήταν...τσουχτερή.

Το ITV είχε μικρότερη τηλεθέαση 60% σε σχέση με το αντίστοιχο βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ενώ το BBC One έχασε 6 μονάδες προβάλλοντας ένα 2ωρο ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Φίλιππου. Πιο χαμένο όλων το BBC Two το οποίο εξέλεξε να παίξει ταυτόχρονα με το One το ίδιο ντοκιμαντέρ με αποτέλεσμα να έχει πτώση τηλεθέασης 64%.


Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου