ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Η Trust Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις, βραβεύθηκε από τη Eurolife FFH



Ως το 3ο καλύτερο γραφείο στην Ελλάδα, στον κλάδο των Γενικών Ασφαλίσεων, βραβεύθηκε η Trust Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις από τη Eurolife FFH, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2020, με έπαθλο τη χρήση εταιρικού αυτοκινήτου για ένα χρόνο.

Η βράβευση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων της Trust Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις, κατά τη διάρκεια μιας χρονιάς δύσκολης και απαιτητικής από όλες τις απόψεις. 

Με σεβασμό στους πελάτες της, η εταιρεία λειτουργεί πάντα με κριτήριο την εμπιστοσύνη, τον επαγγελματισμό και την αλληλοεκτίμηση. 

Η συνεργασία της με τη Eurolife FFH βασίζεται στο όραμα για την κοινή τους ανάπτυξη και η σχέση μεταξύ τους είναι βασική προτεραιότητα και για τις δύο εταιρείες.

Στόχος της Trust Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις είναι να αποτελεί την πρώτη επιλογή τόσο για τους συνεργάτες της όσο και για το σύνολο των πελατών της, παρέχοντας ποιοτικές ασφαλιστικές υπηρεσίες, με συνέπεια στις αξίες της, προς όσους την έχουν εμπιστευθεί και όσους την εμπιστευθούν στο μέλλον. Από κοινού, η Trust Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις και η Eurolife FFH εργάζονται με πάθος και αποφασιστικότητα, προσφέροντας αληθινό έργο σε κάθε άνθρωπο που εμπιστεύεται τις υπηρεσίες τους. 

Η βράβευση στο Διαγωνισμό Πωλήσεων 2020 είναι μια απόδειξη της δυναμικής της Trust Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις στον ασφαλιστικό κλάδο και της αναγνώρισης που λαμβάνει από μία ηγετική ασφαλιστική εταιρεία της χώρας.

Στα Γρεβενά, υπεύθυνος της Trust Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις, είναι ο κ. Χρήστος Καρυπίδης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2462024110

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου