ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Αυτή η γυναίκα κέρδισε 1 εκατ. δολάρια επειδή... εμβολιάστηκε -Σε λοταρία


 Μια γυναίκα από το νοτιοδυτικό Οχάιο είναι η πρώτη που κέρδισε την κλήρωση για ένα εκατομμύριο δολάρια, που θέσπισαν οι Αρχές της Πολιτείας για να πείσουν και τους πλέον δύσπιστους να κάνουν το εμβόλιο για την Covid-19.

H μηχανικός Άμπιγκεϊλ Μπουγκένσκι από το Σινσινάτι κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια μετά τον εμβολιασμό της, ενώ το έτερο βραβείο, μία πλήρη υποτροφία σε πανεπιστήμιο, κέρδισε ο 14χρονος Τζόζεφ Κοστέλο από το Ντέιτον.

 

 

Η Πολιτεία του Οχάιο επιστράτευσε 5 εκατομμύρια δολάρια στην προσπάθειά της να άρει τις αμφιβολίες του πληθυσμού να εμβολιαστεί και κάθε ενήλικος που θα προσέλθει ή έχει ήδη κάνει το εμβόλιο μετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Η λοταρία σημείωσε τεράστια επιτυχία καθώς προσήλθαν 2,7 εκατ, άτομα στα εμβολιαστικά κέντρα, ενώ άλλοι 100.000 έφηβοι διεκδικούν μια από τις υποτροφίες σε πανεπιστήμιο της Πολιτείας.

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτή η πρωτοβουλία ώθησε τόσους κατοίκους του Οχάιο να εμβολιαστούν», δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης του Οχάιο, Μάικ Ντε Γουάιν. Άλλοι τέσσερις νικητές του ενός εκατομμυρίου και της υποτροφίας θα ανακοινώνεται κάθε Τετάρτη τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Το παράδειγμα του Οχάιο ακολούθησε και η Νέα Υόρκη με ένα ξυστό 5 εκατ. δολαρίων, το “Vax and Scratch”, ενώ είχαν προηγηθεί και άλλες πρωτοβουλίες στην αμερικανική μεγαλούπολη προκειμένου να πείσουν τους κατοίκους να εμβολιαστούν, όπως η δωρεάν χορήγηση εβδομαδιαίας κάρτα του μετρό.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου