ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών ΠΕ Γρεβενών και ο Δήμος Γρεβενών ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ : Έργα τέχνης από τενεκέδες τυριού !!! (εικόνες)

Στέργιος Πουρνάρας : 

Αντιδήμαρχε, θέλουμε κι εμείς εκ μέρους του Συνδέσμου να ευχαριστήσουμε και εσένα προσωπικά αλλά και τον Δήμο που μάς δίνετε την ευκαιρία για δεύτερη φορά να συμβάλουμε στον καλλωπισμό της πόλης μας. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την επιχείρηση ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΕΛΛΑ που μας χορήγησε τους τενεκέδες και τα μέλη του Συνδέσμου Χαρά Καραλιόλιου που ήταν και υπεύθυνη της δράσης, Χρήστο Παπαδημητρίου, Βασιλική Ευταξία, Κατσαρού Ευαγγελία, Κατσαρού Βιβή και Τζελίνη Χρυσούλα που εθελοντικά ζωγράφισαν τους τενεκέδες. 
Ελπίζουμε ότι όλοι μας θα απολαύσουμε και θα σεβαστούμε αυτή την όμορφη γωνιά της πόλης μας!!!

Νικόλαος Τσικούρας : 

Τα μέλη του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών ανταποκρινόμενα στο αίτημά του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Γρεβενών έπιασαν τα πινέλα, διάλεξαν χρώματα και δημιούργησαν χειροποίητα υπαίθρια κασπώ για να ομορφύνουν άλλη μια γωνιά της πόλης μας με λουλούδια, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι η δύναμη του εθελοντισμού μπορεί να ομορφύνει την καθημερινότητά μας . Τους ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε η συνεργασία μας να συνεχιστεί. Δείτε μοναδικές δημιουργίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου