ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Λύγισε η Μαρία Σάκκαρη μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που κράτησε 3 ώρες και 18 λεπτά


Mετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που κράτησε 3 ώρες και 18 λεπτά, η Μαρία Σάκκαρη τελικά δεν τα κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του φετινού Roland Garros καθώς ηττήθηκε από την 30χρονη Τσέχα Μπάρμπαρα Κρεϊτσίκοβα με 2-1 σετ (7-5, 4-6, 9-7) στον ημιτελικό του γαλλικού open.

Στα τρία πρώτα γκέιμ είχαμε ισάριθμα μπρέικ, με την Σάκκαρη να έχει το προβάδισμα στο σκορ. Ενώ ξεκίνησε αρκετά καλά, κάνοντας το 0-1, στο δικό της σερβίς μέτρησε τέσσερα αβίαστα λάθη για να γίνει το 1-1, αλλά στο τρίτο παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω με 30-40, ξαναβρήκε τη σταθερότητα στα χτυπήματα της με την Κρεϊτσίκοβα να παίρνει την σκυτάλη στα λάθη για το 2-1.

Η πρώτη που κράτησε το σερβίς της ήταν η Μαρία η οποία στο 30-30 βρήκε ένα τρομερό γουίνερ στην ευθεία και ακολούθως είδε το φόρχαντ της Κρεϊτσίκοβα να χτυπά στο φιλέ και να καταλήγει στη δική της πλευρά για το 3-1.

Η Τσέχα ήταν αρχικά ταραγμένη από το δεύτερο μπρέικ, κι έφτασε να έχει διπλό μπρέικ πόιντ (40-15), αλλά από εκείνη την στιγμή άρχισε να ανακάμπτει φέρνοντας το γκέιμ αρχικά στην ισοπαλία και ακολούθως στο 3-2 υπέρ της. Έτσι, αντί να γίνει το 4-1, το σκορ πήγε στο 3-4 καθώς η Κρεϊτσίκοβα έχοντας πολύ καλές αντιδράσεις στα σερβίς της Σάκκαρη κατάφερε να απαντήσει με ένα δεύτερο μπρέικ και με τα λάθη της Ελληνίδας να φτάνουν τα 20, προηγήθηκε για πρώτη φορά στο ματς.

Η Κρεϊτσίκοβα, εκμεταλλευόμενη τα λάθη της Μαρία έκανε και νέο μπρέικ για να προηγηθεί με 3-5. Στο συγκεκριμένο σημείο του αγώνα η Ελληνίδα τενίστρια ανέκαμψε παίρνοντας τα δύο επόμενα γκέιμ χωρίς να χάσει πόντο ισοφαρίζοντας σε 5-5.

Ακολούθως όμως η Τσέχα αντίπαλος βρήκε καλά σερβίς και προηγήθηκε με 5-6 και με το 7ο συνολικά μπρέικ στο πρώτο σετ να γίνει το 0-1. Η Σάκκαρη ξεκίνησε με μπρέικ και στο 2ο σετ, κράτησε το σερβίς της παίζοντας υπομονετικά με αποτέλεσμα να κάνει το δεύτερο μπρέικ, φτάνοντας με σχετική ευκολία στο 4-0. Η Τσέχα όμως δεν το έβαλε κάτω καθώς μείωσε σε 4-3 και ακολούθως να γίνει το 5-4. Εκεί η Κρεϊτσίκοβα προηγήθηκε 15-30, η Ελληνίδα αθλήτρια έχασε δύο φορές σετ πόιντ, αλλά με τον πρώτο της άσο και με ένα δεύτερο εξαιρετικό σερβίς έκλεισε το γκέιμ και το σετ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Όσον αφορά το τρίτο σετ, ήταν το πρώτο που ξεκίνησε χωρίς μπρέικ με την Τσέχα να προηγείται με 0-1, αλλά η Μαρία έκανε το το μπρέικ και προηγήθηκε με 2-1 και κρατώντας το δικό της σερβίς έφτασε στο 3-1. Η Κρεϊτσίκοβα μείωσε σε 3-2, αλλά η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της και προηγήθηκε με 5-3 φτάνοντας στο πρώτο ματς μπολ. Το παιχνίδι έφθανε στην κορύφωσή του με την Κρεϊτσίκοβα να μειώνει σε 5-4 και κάνοντας μπρέικ να ισοφαρίζει σε 5-5. Αμέσως μετά έγινε το 6-6 για να σβήσει η Μαρία τρία ματς πόιντ στο 6-7 ισοφαρίζοντας ξανά, με την Τσέχα όμως να προηγείται ξανά με 7-8… Η Σάκκαρη ήταν τυχερή όταν στο 30-40 το άουτ χτύπημα της δόθηκε επανάληψη, έσβησε ένα ακόμη ματς πόιντ, αλλά η Κρεϊτσίκοβα βρήκε τον τρόπο να τελειώσει τον αγώνα. Τώρα, στον μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει την 29χρονη Ρωσίδα Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου