ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

37χρονος κτηνοτρόφος νεκρός από χτύπημα κεραυνού στο Μέτσοβο!! – Μόλις είχε μεταφέρει τα ζώα του

Ασύλληπτη τραγωδία εκτιλύχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Ανήλιο Μετσόβου όταν ένας 37χρονος κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του από χτύπημα κεραυνού. Πρόκειται για τον Δημήτριο Α. Κωσταμένα ο οποίος μόλις είχε μεταφέρει τα ζώα του από τα ορεινά των Τρικάλων στο Ανήλιο Μετσόβου, τόπο μόνιμης κατοικίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος βρισκόταν με το κοπάδι του σε ορεινή περιοχή, πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο όταν το απόγευμα της Παρασκευής ξέσπασε μπόρα. Πιθανόν θέλησε να προφυλαχθεί από την βροχή επιλέγοντας να καθίσει κάτω από ένα δέντρο. Εκεί χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Οι οικείου του τον αναζήτησαν κι αφού δεν απάντησε στις κλήσεις του κινητοποιήθηκαν για να τον αναζητήσουν. Ενημερώθηκαν οι αρχές και ακολούθησε επιχείρηση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Εντοπίστηκε μετά τα μεσάνυχτα στο σημείο όπου είχε χάσει τη ζωή του. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Δημήτρης Κωσταμένας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε όσους τον γνώριζαν. Αφήνει πίσω του απαρηγόρητη τη μητέρα του Θεοδώρα Κωσταμένα και τα αδέλφια του Γιάννη και Άγγελο, συγγενείς και φίλους.

 trikalaview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου