ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Στυγερή δολοφονία στην Κατερίνη: Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε και έκαψε τον 45χρονο (Βίντεο)

Συνελήφθη ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στην Κατερίνη.

Ο 58χρονος δράστης, φέρεται, σύμφωνα με το Open TV, να ομολόγησε το σκληρό έγκλημα και κρατείται στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Κατερίνης, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Όπως είπε στους αστυνομικούς με το θύμα τσακωνόντουσαν συνέχεια καθώς είχαν οικονομικές διαφορές και διαφορές για ναρκωτικά

Υπενθυμίζεται ότι χθες εντοπίστηκε το πτώμα του 45χρονου, φέροντας τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο, απανθρακωμένο και δεμένο πισθάγκωνα, έξω από νεκροταφείο του οικισμού Καλλιθέα, στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, το τραύμα αυτό αποδείχθηκε θανατηφόρο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η πυρπόληση του άψυχου σώματος.

Το θύμα βρέθηκε απανθρακωμένο, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένο πισθάγκωνα πίσω από το κοιμητήριο της περιοχής «Καλλιθέα». Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος είχε επιστρέψει πριν από λίγο καιρό από την Αυστραλία και ήταν τοξικομανής.

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που καλούνται να εξιχνιάσουν την υπόθεση έχουν προχωρήσει σε κάποιες προσαγωγές ατόμων που εξετάζονται.

«Δυστυχώς ο αδελφός μου δεν ζει. Βρέθηκε χθες πίσω από τα κοιμητήρια καμένος και νεκρός. Δεν γνωρίζουμε ποιος το έκανε άλλα πιστεύω ότι θα βρεθεί σίγουρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ατιμώρητος όποιος το έκανε. Είχα να τον δω από προχθές. Ήταν μπλεγμένος για χρόνια με ουσίες ο αδελφός μου. Ίσως και ο θάνατός του να έχει να κάνει με αυτό άλλα θα βγει σύντομα η αλήθεια» ΄δήλωσε η αδερφή του ΄θύματος.

Τα αίτια για του εγκλήματος έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης που διενεργούν έρευνες για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης όταν περαστικός εντόπισε τη σορό του 45χρονου και ειδοποίησε τις Αρχές.


makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου