Κάντε ΚΛΙΚ
3
Κάντε ΚΛΙΚ
3

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Αναζήτηση

Ξαναγνωρίστε την Ελλάδα με την Across Group

Κάντε ΚΛΙΚ

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Ο καύσωνας βάζει «λουκέτο» στα σχολεία σε 4 δήμους της χώρας

 

Κλειστά σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας, εξαιτίας του καύσωνα, που θα κάνει πιο έντονη την εμφάνισή του από σήμερα,

Τετάρτη.

Όπως έγινε γνωστό, τα σχολεία που αποφασίστηκε να κλείσουν ανήκουν σε περιοχές της χώρας, όπου η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Θήβα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θηβαίων, αποφασίστηκε το κλείσιμο των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου για την Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω καύσωνα.

Οι παιδικοί σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λειβαδιά

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι «λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες στην περιοχή μας (καύσωνας), τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 έως και την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, έπειτα από απόφαση του δημάρχου Λεβαδέων, Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα».

Οι βρεφονηπιακοί/παιδικοί σταθμοί σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Λεβαδέων θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο.

Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων

Με απόφαση του δημάρχου Γεωργίου Ντασιώτη, την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 έως και την Πέμπτη 24 Ιουνίου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία –Δημοτικά) στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Λαμία

Διακοπή λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία-Δημοτικά ), για την Τετάρτη 23 Ιουνίου και την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, αποφασίστηκε και στη Λαμία.

«Σας ενημερώνουμε για τη διακοπή λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία-Δημοτικά) για την Τετάρτη 23 Ιουνίου και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω καιρικών φαινομένων», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Και επισημαίνεται ότι οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας για τις δύο αυτές ημέρες, «λόγω καύσωνα και των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν σε όλη τη χώρα και θα επηρεάσουν δυσμενώς και την περιοχή μας, καθώς και για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, δεδομένου ότι στα εν λόγω σχολεία δεν υπάρχει ο κατάλληλος κλιματισμός και μαθητές και εκπαιδευτικοί οφείλουν τα τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid-19».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου