ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Έρχονται βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» [χάρτες]



Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, άστατος καιρός θα επικρατήσει και σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου.

Βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και κατά τόπους στην Κρήτη. Τοπικά ισχυρά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις. Άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ στα πελάγη.
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 αναμένεται άστατος καιρός, με βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο, στη Δυτική, Στερεά, στην Ήπειρο και στη Μακεδονία. 

Τα φαινόμενα θα κατά τόπους έντονα και θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ριπαίους ανέμους και σε ορισμένες περισσότερες από χαλαζοπτώσεις. Καταιγίδες επίσης θα εκδηλωθούν σε περιοχές της Κρήτης.

Χάρτες

Στον πρώτο από τους προγνωστικούς χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζονται με μπλε-πράσινες αποχρώσεις οι περιοχές όπου θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις τις μεσημεριανές και πρώτες απογευματινές ώρες της Πέμπτης και με κίτρινα σύμβολα οι περιοχές όπου αναμένονται καταιγίδες.

Στο δεύτερο προγνωστικό χάρτη παρουσιάζονται οι περιοχές όπου εντοπίζεται η μεγαλύτερη πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας. 
Η πρόγνωση για σήμερα

Στα ηπειρωτικά, τα νησιά του Ιονίου και την Κρήτη προβλέπονται βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά, σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις προμεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά, αλλά το βράδυ αναμένεται βελτίωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου