ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Που πρέπει να ακουμπήσεις κάθε ζώδιο για να… ξετρελαθεί;




Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ερωτικά κουμπιά. Πόσο εύκολα τα βρίσκεις

Κριός 

Ο λαιμός του. Τα παθιάρικα φιλιά στο λαιμό μπορούν να απογειώσουν έναν Κριό και να ανεβάσουν την ερωτική του διάθεση στα ύψη. Αν και το σώμα του είναι γεμάτο με ερωτογενείς ζώνες που αν ξέρεις να ψάχνεις σίγουρα θα τις βρεις, αυτό είναι το πιο εύκολο και το πιο προσιτό σημείο πάνω του που θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη του και θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην απόλυτη ικανοποίησή του. Γι’ αυτό, μην ξεχνάς όπου κι αν βρίσκονται τα χέρια σου, τα χείλη σου να περνάνε συχνά απ’ το σημείο αυτό.

Ταύρος 

Τα γεννητικά του όργανα. Κλισέ μα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ερεθίσεις έναν Ταύρο από το να τον αγγίξεις στο επίμαχο σημείο. Τα προκαταρκτικά σίγουρα του αρέσουν, αλλά δε συγκρίνονται με τίποτα με το να το αίσθημα όταν τον ακουμπάς εκεί. Αν είσαι διατεθειμένος και για στοματικό, ετοιμάσου να τον τρελάνεις με μαθηματική ακρίβεια. Όσο απλό κι αν φαίνεται, χρειάζεται προσπάθεια για να τον φτάσεις στην κορύφωση, οπότε πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά!

Δίδυμος 

Ερωτικός, αισθησιακός και πάντα εκφραστικός ο Δίδυμος, έχει πολλές αδυναμίες, τα άκρα του, όμως, είναι η μεγαλύτερη. Συγκεκριμένα, τα χέρια. Πιο συγκεκριμένα, τα δάχτυλά του. Τα χάδια είναι πάντα ασφαλής επιλογή μαζί του, ενώ ένα απαλό ρούφηγμαστα δάχτυλα μπορεί να τον απογειώσει. Αν θες να λιώσει από ηδονή, κατά τη διάρκεια της πράξης, μην ξεχνάς να δίνεις προσοχή στα χέρια του, να τα κατευθύνεις εκεί που θέλεις να σ’ αγγίξει και να χάιδευες απαλά το εσωτερικό της παλάμης του!

Καρκίνος

Πολλά τα ευαίσθητα σημεία του Καρκίνου, τόσο που μάλλον η είδηση θα ήταν ποιο σημείο πάνω του δεν τον αναστατώνει ιδιαίτερα. Λαιμός, αφτιά, άκρα, όλα σ’ ένα άγγιγμα ακολουθούνται από αντίστοιχους αναστεναγμούς. Υπάρχει, όμως, και κάποιο με ένα σχετικό προβάδισμα, συγκριτικά με τα υπόλοιπα. Ποιο είναι αυτό; Τα χείλη του, όσο συνηθισμένο ή και ξενέρωτο μπορεί ν’ ακουστεί. Έχει αδυναμία στα φιλιά, τα απαλά ρουφήγματα, τα δαγκώματα στο κάτω χείλος ενώ μπορείς να τον τρελάνεις αν παίξεις με τα δάχτυλά σου πάνω τους.

Λέων 

Το λιοντάρι δεν μπορεί παρά να είναι απόλυτα ερωτικό από μόνο του σαν σύνολο. Πώς να απομονώσεις ένα και μόνο σημείο από πάνω του, αφού η ένταση που βγάζει κάθε φορά είναι ανεξέλεγκτη; Ωστόσο, αγαπημένο του σημείο είναι τα χείλη του. Φιλιά έντονα, πάνω στο απόλυτο πάθος, κρατούν τον πόθο και η διάθεση μένει ακούραστη. Να ασχοληθείς με κάθε λεπτομέρεια του κορμιού του. Άγγιξε σημεία που θα τα αναδείξεις με το φιλί και τη φαντασία σου χωρίς δισταγμό.

Παρθένος

Τα πόδια. Ένα απαλό μασάζ που θα τον χαλαρώσει θα εκτιμηθεί και με το παραπάνω. Ο Παρθένος είναι της λεπτομέρειας, του αρέσει η επαφή και η τρυφερότητα, οπότε να επικεντρωθείς πίσω από τα γόνατα, στα μπούτια και στους γλουτούς. Μπορεί να έχει έναν ρομαντισμό μέσα του, αλλά το πάθος είναι βασικό του στοιχείο, που θα το εκφράσει όταν νιώσει πραγματική θαλπωρή και ερωτισμό.

Ζυγός

Το ζυγάκι μην το βλέπετε έτσι σκληροτράχηλο και κρύο. Είναι κάθε άλλο από αυτό. Αγαπά να τον φροντίζουν, να τον χαϊδεύουν, να του τρίβουν τη μεσούλα μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Και μόλις χαλαρώσει καλά-καλά, το μυαλό του πάει κατευθείαν στο σεξ. Ποιο είναι το ευαίσθητό του σημείο λοιπόν; Το τελευταίο σημείο που θα συναντήσεις κάνοντας του μασάζ· το ισχίο του και τα οπίσθια. Δεν κάνει το απαλό άγγιγμα, θέλει να έχει πυγμή το χάδι σου. Και το σώμα του αντιδρά ανάλογα· όσο πιο δυνατή η λαβή σου, τόσο πιο πολύ θα σε θέλει.

Σκορπιός

Αν απορείς ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο του Σκορπιού, όπως είσαι, στροφή και φύγε, μένεις ανεξεταστέος. Ποιο να ‘ναι το σημείο που διεγείρει περισσότερο το σεξουλιάρικο σκορπιδάκι μας; Μα τα γεννητικά του όργανα, φυσικά! Ξεκίνα αργά, με απαλά χάδια, γύρω από την περιοχή, περιπαίζοντάς τον, προκαλώντας τον, κοιτώντας τον στα μάτια όσο το κάνεις. Ακόμα καλύτερα αν είστε περιτριγυρισμένοι από κόσμο, και κινδυνεύει να πιαστεί στα πράσα. Δε θα προλάβεις βέβαια και πολλά ακόμα αγγίγματα πριν πάρει τα ηνία.

Τοξότης

Χάιδεψέ του τα μαλλιά, τράβηξέ τα ελαφρά και μίλησε του στο αυτί για οτιδήποτε θ’ ακολουθήσει. Οι άγριες διαθέσεις του Τοξότη βοηθούν στο να ζήσετε παρέα στιγμές χαλαρές και συνάμα έντονες, αφού η δυναμική προσωπικότητά του θα σου δώσει πολλές εναλλαγές συμπεριφοράς. Δώσε σημασία στο πρόσωπο, πίεσε σημεία πάνω του, πλέξε τα χέρια σου στα μαλλιά του, και κάνε τον να νιώσει πως όσο είναι δίπλα σου βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος γιατί μιας που είναι και πολυταξιδεμένος τι καλύτερο απ’ το να νιώθει σιγουριά όσο είναι στα χέρια σου.

Αιγόκερως 

Ο Αιγόκερως γοητεύει και γοητεύεται με λόγια και υπονοούμενα. Δίνει βάση στη λεπτομέρεια και θέλει να του αφήνεις αποτυπώματα παντού πάνω στο κορμί του. Το σημείο που τον μαγεύει είναι το στήθος και το στέρνο. Θέλει να ξέρει πως θα τον προσέξεις, πρέπει να βλέπει τις κινήσεις σου και ν’ αφήνεται τελείως σε κάθε χάδι και φιλί. Σε ό,τι κι αν κάνεις μαζί του, σημασία έχει πάντα ο τρόπος για το καθετί. Βάλε μουσική, χαμήλωσε τα φώτα κι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Υδροχόος

Ένα είναι το σημείο. Βασικά πολλά είναι γιατί μιλάμε για μεγάλη επιφάνεια, αλλά και πάλι. Ο λόγος για την πλάτη, και κυρίως τα σημεία των ώμων και λίγο πιο χαμηλά. Ανατριχίλες σύσσωμες, ούτε καν θα προσπαθήσει να προσποιηθεί πως δεν του αρέσει ή δεν τον εξιτάρει και τόσο. Λιώνει, πεθαίνει χάνεται κι εσύ έχεις το μαγικό του κουμπί, επιτέλους! Πάνω που έλεγες ότι δεν εξηγείται με τίποτα, είδες;

Ιχθύς 

Ο Ιχθύς είναι ολόκληρος μια ερωτογενής ζώνη. Μια ερωτογενής χώρα θα έλεγε κανείς αφού είναι σεξουλιάρης και το ξέρει, του αρέσει και το χαίρεται. Αν όμως είχε να επιλέξει μία και μόνο, αυτή θα ήταν σίγουρα τα χείλη και η περιοχή του προσώπου. Ένα ζώδιο που του αρέσει η στενή επαφή, που προκαλεί και του αρέσει να προκαλείται, σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόσωπο και την τετ-α-τετ επαφή, κάτι παθαίνει, σαν να τον στριμώχνεις λίγο παραπάνω. Και καμιά φορά το να σε στριμώχνουν, μες τη θέλησή σου πάντα, είναι ό,τι πιο ερωτικό μπορεί να σου συμβεί.


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου