ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ: "Ο εμβολιασμός δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικός"

Ανήθικος , αντισυνταγματικός και αξιόποινος ο εξαναγκασμός

Η Κυβέρνηση ΝΔ Κυρ.Μητσοτάκη που χαράσσει την πολιτική της με βάση "ντιρεκτίβες "και εντολές των Βρυξελλών και του Βερολίνου , χωρις εθνική πολιτική με τις οποίες αδιαρτύρητα συμμορφώνεται, συντάσσεται νοιάζεται απροσχημάτιστα προχωρόντας ακάθεκτα αγνοώντας πλήρως το αδρανοποιημένο υποβαθμισμένο Κοινοβούλιο περισσότερο όπως δείχνει για τα οικονομικά συμφέροντα της Pfizer τής Astra Zeneca περιφρονεί επιδεικτικά το Σύνταγμα , Διεθνείς Συμβάσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΣΔΑ)τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας διεθνή κείμενα υπερεθνικής ισχύος τους κανόνες Βιοηθικής , τρομοκρατει κυριολεκτικά συστηματικά, με σχέδιο με δόλο χρηματοδοτώντας επιχορηγώντας αλόγιστα τα μμε τους φοβισμένους κατατρεγμένους πολίτες.

Η κυβέρνηση που έχει μεριμνήσει να αμνηστεύσει τους εθνικούς λοιμωξιολόγους ελέγχεται για κολοσσιαία τραγικά σφάλματα για την διαχείριση της πανδημίας υιοθετει αντιδημοκρατικές αυταρχικές μεθόδους για την επιβολή της πολιτικής της.

Αυτή η εμμονική πρακτική δεν ακολουθείται σε καμία χώρα της ΕΕ.
Ώστε έχοντας τελικό στόχο να επιβάλλει με εξαναγκασμό, με ωμό εκβιασμό με συμπράττοντες ,εξωνημένους ασυνείδητους στρατολογημένους Δημοσιογράφους τον πειραματικό εμβολιασμό που χρειάζεται όμως την ρητή συγκατάθεση του ανθρώπου.

Διότι κατηγορηματικά δεν είναι υποχρεωτικός.

Επικαλούμενη την απορρέουσα απο το Σύνταγμα(Άρθρο 21 παρ 3) υποχρέωση της να μεριμνά και να λαμβάνει μέτρα για την δημόσια υγεία και την προστασία της απο την διάδοση μολυσματικών νόσων όπως ο SarsCov 2 και άραγε να επιβάλλει περιορισμούς σε ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες του πολίτη.

Αδιαφορώντας παγερά αδίστακτα όμως για τις παράπλευρες αθρώπινες απώλειες νέων ανθρώπων που καταγράφονται καθημερινά.
Ηδη συγγενείς θυμάτων εμβολίων στρέφονται νομικά κατα του Ελληνικού Δημοσίου.

Διότι αποτελεί παρέμβαση ιατρική πράξη στο σώμα του.
Θεμελιώδης για κάθε προληπτική, διαγνωστική η θεραπευτική ιατρική πράξη ειναι η ρητή συναίνεση η ελεύθερη βούληση του ασθενούς.

Ειναι σαφής η συνταγματική πρόβλεψη.
Όμως με διάφορα νομικά τερτίπια επιχειρει να παρακάμψει το Σύνταγμα που συστηματικά παραβιάζει και ποδοπατεί εκφοβίζοντας τους πολίτες αποκρύπτοντας τους κινδύνους του εμβολίου αλλοιώνοντας τα στατιστικά στοιχεία θανάτων απο Covid 19 χωρις κανέναν σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια..
Τέτοια παράκαμψη συγχωρείται μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπως λχ σε υγειονομικούς, δημόσιους υπαλλήλους η Αστυνομικούς.

Χωρις η νομική κοινότητα στοιχειωδώς να αντιδρά.
Δεν υπάρχει πρόβλεψη στο πλαίσιο του προωθούμενου μαζικού εμβολιασμού για την κατάκτηση της ελευθερίας όπως προβάλλεται για τους πάσχοντες λχ απο υποκείμενα νοσήματα.

Ηδη πολλές κοινωνικές η επαγγελματικές τάξεις , κατηγορίες όπως λχ Στρατιωτικοί εκπαιδευτικοί κινούνται νομικά με Προσφυγή ενώπιον του ΣτΕ κατα των πρόχειρων νομοθετημάτων και ΚΥΑ με τις οποίες η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας επιβάλλει παράνομα, αξιόποινα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό δλδ την αθέλητη επέμβαση στο σώμα απειλώντας όπως λχ ο κ Αδωνις Γεωργιάδης με διάτρητη νομική επιχειρηματολογία με κυρώσεις η πειθαρχικές διώξεις η ακόμη απολύσεις και απο την άλλη τάζοντας προνόμια στους εμβολιασμένους.

Δυστυχώς η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη θεματοφύλακας του Συντάγματος δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων δεν δείχνει ικανή και αποφασισμένη να αναχαιτίσει την νεοφιλελεύθερη λαίλαπα.

Η κοινωνία όμως θα αντιδράσει συντεταγμένα όπως έχει αναφαίρετο δικαίωμα.
Το τίμημα αυτου του παραλογισμού και υπερβολής θα είναι βαρύ για την Κυβέρνηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου