ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Ζώδια: Αυτά κάνουν πάντα όσα υπόσχονται



Το να υπόσχεσαι κάτι στις μέρες μας είναι πολύ εύκολο, καθώς πρόκειται απλά για λόγια. Το δύσκολο είναι να το κάνεις πράξη και λίγα είναι αυτά τα ζώδια που όντως προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις τους. Ποια είναι αυτά;
Ταύρος

Ο Ταύρος όταν λέει κάτι δεν… ξελέει. Δίνει τον λόγο του και τον τηρεί. Δεν θα δώσει ποτέ υποσχέσεις σε κόσμο, απλά και μόνο για να φανεί καλός ή για να τους κάνει τα χατίρια. Ξέρει τι λέει, πότε το λέει και γιατί. Και επίσης αυτό που θα σου πει θα το κάνει πράξη. Είναι ζώδιο της Γης, είναι ρεαλιστής, πραγματιστής και ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Ξέρει ότι δεν έχει να κερδίσει κάτι με το να αθετήσει μια υπόσχεση ή να περιπλέξει τα πράγματα.
Λέων

Ο Λέων δεν θα αθετήσει ποτέ τον λόγο του. Αν σου δώσει μια υπόσχεση θα την κάνει πράξη και αυτό γιατί δεν θα ήθελε ποτέ και για κανένα λόγο να του βγει το… όνομα ότι δεν έχει μπέσα και ότι δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του. Για εκείνον η εικόνα και η φήμη είναι το Α και το Ω στην ζωή του. Για ένα… καθαρό κούτελο ζει. Δεν τάζει τίποτα, αν δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει και αν σου υποσχεθεί κάτι θα το κάνει. Γι αυτό να είσαι σίγουρος/η.
Παρθένος

Η Παρθένος είναι ένα άτομο που υπεραναλύει τα πάντα. Πριν σου δώσει μια απάντηση έχει σίγουρα σκεφτεί όλες τις πιθανότητες για το αν μπορεί να το κάνει ή όχι. Ξέρει, εξαρχής, αν θα τα καταφέρει να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή της. Οπότε, αν στην δώσει, να είσαι σίγουρος ότι 100% θα την υλοποιήσει στο ακέραιο. Η Παρθένος δεν ανέχεται να κάνει λάθη και έχει μπέσα στον λόγο της.
Σκορπιός

Όταν έχεις να κάνεις με Σκορπιό ξέρεις πολύ καλά ότι ο λόγος του είναι συμβόλαιο και ότι όταν δίνει τα χέρια, τότε έχεις όλες τις… εγγυήσεις που θα ήθελες και θα ζήταγες. Έχεις να κάνεις με ένα άτομο που δεν λέει πολλά, αλλά όσα λέει ισχύουν και τα τηρεί στο ακέραιο. Δεν γλείφει, δεν κολακεύει, σιχαίνεται τα ψέματα και τις μη ξεκάθαρες καταστάσεις. Δεν θα μπει ποτέ στην διαδικασία να σου τάξει κάτι, αν δεν το εννοεί.
Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, όπως λέει και το astrology.gr, είναι άνθρωπος σοβαρός. Όταν λέει κάτι, το εννοεί. Δεν «παίζει» και δεν «αστειεύεται». Ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Ό,τι λέει το κάνει πράξη. Αν δεν μπορεί να υλοποιήσει κάτι, θα στο πει ευθέως και δεν θα σπαταλήσει ούτε τον δικό του χρόνο, ούτε τον δικό σου. Είναι ρεαλιστής, μετρημένος και μπορείς να βασιστείς πάνω του. Η όποια συμφωνία σας θα τηρηθεί στο 100%.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου