ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια των πρώην που δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ



Υπάρχουν οι πρώην που θα θυμάσαι πάντα με χαμόγελο και εκείνοι που θα σε κάνουν να κλαις από τα νεύρα σου.

Οι παρακάτω άντρες του ζωδιακού κύκλου δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ.

Μόνο για λίγο καιρό θα είναι τα πράγματα μια χαρά μεταξύ σας και μετά θα ξαναγυρίσουν στις παλιές… κακές τους συνήθειες!

Οπότε, καλύτερα να παραμείνουν στο παρελθόν σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτός ο πρώην λάτρευε να κάθεται μέσα και να σαβουριάζει ό,τι παχυντικό υπήρχε (από πίτσες μέχρι σουβλάκια), ενώ δεν τον ξεκούναγες από τον καναπέ, όταν στην ουσία θα έπρεπε να σε βγάζει και λίγο έξω.

Μόλις χωρίσατε όμως, έγινε η ζωή των πάρτι. Κάθε μέρα. Μόνος του. Όλη Νύχτα. Αστείο όμως, ε; Θα ξανάρθει μόνο και μόνο γιατί έχασε τη βολή του, αλλά σε 1-2 μήνες θα αρχίσετε και πάλι να τσακώνεστε, επειδή είσαι και κλεισμένη σε τέσσερεις τοίχους.

ΛΕΩΝ

Όταν τον πρωτογνώρισες, νόμιζες ότι σου έκατσε ο τέλειος άντρας! Γενναιόδωρος, έξω καρδιά, γλετζές… Στην πορεία όμως διαπίστωσες ότι ό,τι κάνει το κάνει για να αισθάνεται εκείνος καλά και όχι εσύ. Ακριβώς!

Πάνω απ’ όλους και όλα είναι ο εαυτούλης του και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το Εγώ του. Ε, δεν αξίζει τον κόπο να τον… ξαναπάρεις πίσω. Αν μάλιστα το καλοσκεφτείς, δεν ήταν και τόσο καλός στο κρεβάτι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχει σημασία ποιος το τελείωσε, η αντίδρασή του θα είναι όπως ενός μικρού παιδιού.

Θα σπεύσει να εμφανιστεί με νέες συντρόφους, πριν εσύ προλάβεις να κάνεις άλλη σχέση, και θα αποκηρύξει με ευκολία τις προηγούμενες δηλώσεις του για αγάπη, αφοσίωση ή στοργή.

Μετά από λίγο θα επιστρέψει σε σένα, μετανιωμένος, αλλά πριν ο κόκορας λαλήσει 3 φορές θα ξαναρχίσει τα ίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και κάποιοι θεωρούν ότι το να παραμείνεις φίλος μετά από μια σχέση δε γίνεται, ο Υδροχόος το διαψεύδει πανηγυρικά. Μη σου πούμε ότι το έχει… ψωμοτύρι.

Αν το διαλύσατε μετά από αμοιβαία συνεννόηση και κατανόηση μεταξύ σας ή ο χρόνος έβαλε το χεράκι του, μην απορήσεις, αν θα εμφανιστεί μπροστά σου, ύστερα από λίγο καιρό, ζητώντας σου να κρατήσετε επαφή, αφού στην τελική μοιραστήκατε και τόσες ιδιαίτερες στιγμές.

Επίσης, μη σε εκπλήξει, αν στο… φιλικό πια, στην ξαναπέσει και αν, αφού υποκύψεις, ξαναφτάσετε στο σημείο 0 με συνοπτικές διαδικασίες γιατί πάλι θα αρχίσει να σου αραδιάζει ένα σωρό θεωρίες του… απαυτού (ξέρεις ποιου)!

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου