ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Πέθανε από την Covid-19 αγαπητός αρχιμανδρίτης της μονής Αγίου Νεοφύτου

 



Η μονή Αγίου Νεοφύτου, με ανάρτησή της στο facebook, ανακοίνωσε τον θάνατο του αρχιμανδρίτη Αλέξιου Εγκλειστριώτη, ο οποίος

απεβίωσε από την Covid-19.

Ιδιαιτέρως δραστήριος

Ο αγαπητός σε όλη την Πάφο ιερωμένος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαιτέρως δραστήριος ως ένας εκ των πρωτεργατών ανέγερσης του παρεκκλησίου του Αγίου Εφραίμ, δίπλα από τη Μονή Αγίου Νεοφύτου, προσεβλήθη πριν τρεις περίπου εβδομάδες από τον ιό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του και να παραμένει έκτοτε διασωληνωμένος.

Το θλιβερό νέο γνωστοποίησε στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα του Σαββάτου ο ναός Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία:

«Εσβησε πριν από λίγο, ταλαιπωρημένος από τον κορωνοϊό, ο π. Αλέξιος Εγκλειστριώτης. Ας αναπαύεται πλέον ήσυχος στο ουράνιο θυσιαστήριο…».

Η μονή Αγίου Νεοφύτου

Ανακοίνωση εξέδωσε και η μονή Αγίου Νεοφύτου:

«Ο Ηγούμενος και η Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Αγίου Νεοφύτου ανακοινώνουμε με βαθύτατη θλίψη την εκδημία προς την άνω Ιερουσαλήμ του εκ των αδελφών της Μονής μας Αρχιμανδρίτου Αλεξίου Εγκλειστριώτη, ο οποίος εκοιμήθη σήμερα Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021.

»Ευχόμαστε ολοθύμως όπως ο Κύριος της ζωής και του θανάτου κατατάξει την ψυχή του “εν χώρα ζώντων”. Τα σχετικά με την εξόδιο ακολουθία θα ανακοινωθούν αργότερα».


philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου