Είναι καλοκαίρι. Κάνει ζέστη. Παραγγέλνετε τον παγωμένο σας τον καφέ και μέσα σε δέκα λεπτά ο τα παγάκια έχουν λιώσει και ο καφές έχει αρχίσει να ζεσταίνεται. Υπάρχουν όμως τρόποι να γλιτώσετε από αυτό.
Τα 4 κόλπα για να μην λιώνουν τα παγάκια που έχει ο καφές σας
- Τύλιξε το ποτήρι ή το παγούρι σου με αλουμινόχαρτο πριν το τοποθετήσεις στη θήκη του. Το αλουμινόχαρτο μπορεί να διατηρήσει για περισσότερη ώρα την κρύα θερμοκρασία του ποτηριού.
- Διάλεξε το σωστό ποτήρι/παγούρι για τις ανάγκες σου. Το κάθε παγούρι ενδείκνυται για διατήρηση της θερμοκρασίας για συγκεκριμένες ώρες, κάτι που συνήθως αναγράφεται στη συσκευασία του.
- Προτίμησε μεγάλα κομμάτια πάγου αντί για μικρά ή θρυμματισμένο πάγο. Μεγαλύτερη η επιφάνεια του πάγου, δυσκολότερο το να λιώσει.
- Μην αφήνεις το παγούρι σου στον ήλιο. Προτίμησε τα δροσερότερα σημεία του σπιτιού, του γραφείου ή του αυτοκινήτου σου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου