ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Ζαχαράκη και Αμυράς στα Γρεβενά – Εντυπωσιάστηκαν από την ψηφιακή καταγραφή των πολιτιστικών διαδρομών (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ο δήμος Γρεβενών συμμετέχει σε διασυνοριακό πρόγραμμα
Τα Γρεβενά επισκέφθηκαν χθες Παρασκευή (9/7), η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς.

Αμφότεροι είχαν σειρά επαφών με τις τοπικές αρχές. Στο δημαρχείο Γρεβενών τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος, Γιώργος Δασταμάνης μαζί με τον τοπικό βουλευτή Ανδρέα Πάτση, και είχαν συζήτηση για θέματα της περιοχής.


Τα κυβερνητικά στελέχη έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ψηφιακή οθόνη αφής που βρίσκεται στην είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου (όπως και σε άλλα σημεία του δήμου) μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει την περιοχή και τις πολιτιστικές διαδρομές μέσω ειδικής πλατφόρμας.

Ο δήμος Γρεβενών συμμετέχει σε διασυνοριακό πρόγραμμα με το δήμο Πούστεκ από την Αλβανία και στο οποίο γίνεται ψηφιακή περιήγηση σε τοπόσημα της περιοχής των Γρεβενών (πέτρινα γεφύρια, εκκλησίες, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους) που είναι διάσπαρτα σε ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο πλαισιωμένο από βουνά, δάση, ποτάμια και λίμνες.

Στο Thes.gr μίλησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων, Χρήστος Τριγώνης, που εξήγησε: “Προωθούμε μέσω του προγράμματος με την Αλβανία τις πολιτιστικές διαδρομές. Εχουμε καταγράψει σε ψηφιακή μορφή 65 πολιτιστικά σημεία και στους δύο δήμους με όμορφες περιοχές ώστε να τις δει ο επισκέπτης και να γνωρίσει τον τόπο μας”.

Αμυράς Γρεβενά

Ζαχαράκη Γρεβενά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου