ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Αναζητείται υπερτυχερός που κέρδισε το λαχείο – Το απίστευτο ποσό που διεκδικεί..



Η Εθνική Λοταρία της Βρετανίας αναζητά τον τυχερό νικητή του παιχνιδιού EuroMillions, ο οποίος πιθανότατα αγνοεί ότι έχει κερδίσει ένα εκατομμύριο λίρες (περίπου 1,16 εκατ. ευρώ) και δεν έχει ακόμη πάρει τα κέρδη του.

Ο άγνωστος νικητής κέρδισε το μεγάλο ποσό τον περασμένο Ιανουάριο και τώρα πρέπει να κινηθεί για να μην χάσει τα χρήματα, καθώς η ημερομηνία λήξης του λαχνού είναι στις 28 Ιουλίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο τυχερός νικητής της λοταρίας, τα χρήματα θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο χρόνος τελειώνει

Ο Άντι Κάρτερ, επικεφαλής του τμήματος νικητών της Εθνικής Λοταρίας, είχε πρόσφατα δηλώσει για τον τυχερό λαχνό: «Ο χρόνος τελειώνει για τον νικητή αυτού του λαχείου, αλλά ακόμη είμαστε αισιόδοξοι ότι κάποιος πρόκειται να εμφανιστεί την τελευταία στιγμή για να διεκδικήσει τα χρήματα».

«Λέμε σε όλους να ελέγξουν τα παλιά τους δελτία μια ακόμη τελευταία φορά ή να ψάξουν οπουδήποτε θα μπορούσε ένας χαμένος λαχνός EuroMillions θα μπορούσε να κρύβεται. Αυτό το βραβείο θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή κάποιου και να βοηθήσει να γίνουν τα όνειρά του πραγματικότητα σε κάποιον εκεί έξω» ανέφερε ο Κάρτερ.

Σημειώνεται πως κατά μέσο όρο παίζονται 36 εκατ. λίρες κάθε εβδομάδα στα παιχνίδια της Εθνικής Λοταρίας. Τον Απρίλη, ένα τζακπότ των 122 εκατ. λιρών πληρώθηκε σε έναν υπερτυχερό που έγινε ο μεγαλύτερος νικητής στην ιστορία της της λοταρίας.

Τον ίδιο μήνα, ένας Βρετανός κέρδισε 59 εκατ. λίρες στο Euromillions.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου