ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Κυριάκος Ταταρίδης για το νέο κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων: "Το κτίριο αυτό, για μένα τώρα πλέον «αχρηστεύτηκε»" ..

Ένα μάθημα αναπτυξιακής πολιτικής
Έχω πει πολλές φορές πως η πολιτική είναι πολύ δύσκολη ενασχόληση και προϋποθέτει γνώση, εμπειρία, φαντασία, τόλμη, πρωτοβουλία, υψηλές αντοχές, ακέραιο χαρακτήρα και πολλές «κεραίες» να συλλαμβάνουν όλα τα μηνύματα που έρχονται από το μέλλον.

Ο Δήμαρχός μας πρόσφατα με την επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας στα Γρεβενά αναφέρθηκε στην ίδρυση Ιατρικής Σχολής στην Δυτική Μακεδονία.

Είχα γράψει ένα άρθρο όταν η διοίκηση των αστυνομικών του Νομού μας με την στήριξη του τότε Βουλευτή κ. Χ. Μπγιάλα, αποφάσισαν να μετατρέψουν το νέο κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων σε Γραφεία των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού μας.

Στο άρθρο αυτό, για το οποίο τα «άκουσα» δυστυχώς από τους αστυνομικούς συμπολίτες μας, ανέφερα: «…..ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ….»

Είχα κρυφή ιδέα από τότε πως αυτό το κτίριο θα μπορούσε στην συνέχεια να εξυπηρετήσει ένα πολύ υψηλό στόχο για τον Νομό μας.

Ωρίμασε έτσι στην συνέχεια, η ιδέα το συγκεκριμένο κτίριο να «μετακινούνταν» και να ενσωματωνόταν λειτουργικά στο νέο σύγχρονο Νοσοκομείο μας, με αποτέλεσμα να ιδρυθούν νέα ιατρικά τμήματα, ιατρικά εργαστήρια και νέες κλινικές, αναβαθμίζοντας το διευρυμένο συγκρότημα ως το καλύτερο Περιφερειακό Νοσοκομείο της χώρας Πανεπιστημιακού επιπέδου και όντας πάνω στην Εγνατία σε συνεργασία με τις Ιατρικές Σχολές Ιωαννίνων και Θεσσαλονίκης.

Αντί να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα που είχαμε, δυστυχώς, δείξαμε εγκληματική στασιμότητα και η Κοζάνη άρχισε να επενδύει στο Μποδοσάκειο και πρόσφατα ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Μαλούτας μίλησε για Περιφερειακό Νοσοκομείο στα Κοίλα με προϋπολογισμό 22 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ.

Μια τέτοια κίνηση από την πλευρά μας με το κτίριο αυτό που για μένα τώρα πλέον «αχρηστεύτηκε», θα οδηγούσε στην πρόσληψη τουλάχιστον 100 εργαζομένων (γιατρών- νοσηλευτών- διοικητικών και άλλων ειδικοτήτων) και αγαπητέ μου φίλε συνδικαλιστή της Αστυνομίας, τότε και το δικό σου παιδί θα είχε την επιλογή εργασίας στον τόπο του, ώστε να παραμείνει κοντά σου και με αυτόν τον τρόπο να συγκρατήσουμε την πληθυσμιακή «αιμορραγία» που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια έντονα στα Γρεβενά, όπου δυστυχώς τα παιδιά μας διαρκώς μας εγκαταλείπουν.




Μετά τιμής,
Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου